Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
hát akkor mi számít jó tuningnak egy 6550-nél?
lehet hogy csak én nem vagyok elég tájékozott de nemsok 6550-et láttam errefelé ilyen csekély feszemeléssel 3.5-ön szaladgálni. amiket láttam azok 1.4v fölött voltak feszelve.
nem sikerült rájönnöm, hogy mi szab nálam korlátot 500-as fsb-nél, proci vagy a lap. azért ahogy nézegettem a blood iron lapok jócskán 500 felett is hajthatóak. nálam már az 501 is instabil. lehet hogy a biosban kéne még állítgatni valamit és menne jobban is. -
rup1u5
nagyúr
szerintetek mennyiért lehet eladni most egy tuningos 6550-et?
3500Mhz @ 1.32v, alapfeszen 3400Mhz. -
rup1u5
nagyúr
igazság szerint fogalmam sincs mi számit átlagosnak és átlag felettinek a core architekturánál, mert p3 óta nem követtem az intel vonalat. az a lényeg hogy mindenképpen gyorsabb legyen egy 3ghz-es x2nél. lehetőségekhez képest olcsón.
nemtom 3.5ghz átlagos vagy átlag feletti tuningnak számit?
milyen deszkába? szintén fogalmam sincs lga775ös deszkákról. stabíl, bugmentes chipset, tuninglehetőségek, sli nem kell, ddr3 nem kell.....nagyhirtelen -
rup1u5
nagyúr
sziasztok!
olcsó de jól tuningolhato core2 ben mit ajánlanátok?
lap+proci+2*1giga ramról lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Windows 11
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest