- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
A 220Volt jóVOLTábóllett egy 18-135 mm-es STM-es obim. Sok időm nem volt vele szórakozni eddig, de leírom a tapasztalataimat. Az első, ami feltűnt, hogy nincs hangja. Semmi sem! Olyan halkan és puhán fókuszál, hogy megdöbbentem. Egy keveset használtam 24-105 f/4-es üveget. Nem eszküdnék meg a gyerekem életére, de mintha még annál is halkabb lenne.
A sebessége is rendben van, a 40D-vel szupergyors. Kevés fényben elgondolkodik, de melyik obi nem? Van rajta LOCK gomb, de olyan kellemesen szorulósan jár, szerintem nem csúszna ki magától lefelé tartva sem.
Az IS pazar, 1/8-ad mp-t is meg tudtam vele fogni 135 mm-en, ami az én remegős kezeimmel több mint kielégítő. A fókuszgyűrű nagyon hosszú utat jár be és elektronikus csatlakozású, bekapcsolt AF mellett is működik.
Kicsit élesebbnek érzem, mint a 18-55 IS-es kittobit, persze az ára sem ua. a kategória.
Összességében elégedett vagyok. A 0%-os THM segített, hogy a költségvetést sem terhelje meg és már alig várom, hogy kijöjjön a 70D-7D MkII páros, hogy az STM előnyeit is ki tudjam használni.
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest