- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
A 220Volt jóVOLTábóllett egy 18-135 mm-es STM-es obim. Sok időm nem volt vele szórakozni eddig, de leírom a tapasztalataimat. Az első, ami feltűnt, hogy nincs hangja. Semmi sem! Olyan halkan és puhán fókuszál, hogy megdöbbentem. Egy keveset használtam 24-105 f/4-es üveget. Nem eszküdnék meg a gyerekem életére, de mintha még annál is halkabb lenne.
A sebessége is rendben van, a 40D-vel szupergyors. Kevés fényben elgondolkodik, de melyik obi nem? Van rajta LOCK gomb, de olyan kellemesen szorulósan jár, szerintem nem csúszna ki magától lefelé tartva sem.
Az IS pazar, 1/8-ad mp-t is meg tudtam vele fogni 135 mm-en, ami az én remegős kezeimmel több mint kielégítő. A fókuszgyűrű nagyon hosszú utat jár be és elektronikus csatlakozású, bekapcsolt AF mellett is működik.
Kicsit élesebbnek érzem, mint a 18-55 IS-es kittobit, persze az ára sem ua. a kategória.
Összességében elégedett vagyok. A 0%-os THM segített, hogy a költségvetést sem terhelje meg és már alig várom, hogy kijöjjön a 70D-7D MkII páros, hogy az STM előnyeit is ki tudjam használni.
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest