Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz
TheProb
üzenetére
hu nagyon sok,nem mindegy milyen országbol van a paypal és a bankszámla,pld nekem még nyelvet sem enged változtatni.
bizonyos biztonsági modok miatt nem is lehet párositani illetve lehet de nem tud levenni pénzt csak ha mindig belépek stb stb,szal nem olyan egyszerü,bár kétség kivül jó valahol,magyarul ha el lopják a paypal adatokat,nem nyulhatnak le semmit,viszont igy ez a megoldás is kilöve...
a legjobb az volt mikor még elöször kijöttem és a paypal magyar reg volt,a staem érzékelte hogy bezony németben vagyok és páff már nem is lehetett paypallal fizetni
illetve csinálni kellett másikat..igy maradna az amire azt gondoltam létezik és egyszerü hogy van valami azonositom,mint egy számlaszám és mint egy utalásnál beirok iban,swift stb és át tolok magamnak x összeget,de nem..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve csinálni kellett másikat..