Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Én kérek elnézés!
Annyira nem követem a játékot, így nem tudtam, hogy most folyamatosan patchelik, vagy kijött 3 ingyenes dlc, így elérve a jelenlegi állapotot.A lényegen mondjuk nem változtat. Biztos volt olyan aki nem refoundolta a day 1 verziót, és azzal játszott addig, amíg a teljes játék élményét nem nyújtotta a program. Ettől még az alapverzió nem lesz jó...
"A válogatása kimerül abban, hogy a kiadók és fejlesztők által felajánlott játékokat besorolja egy csomagba."
Ezt mondjuk így, ebben a formában nem hiszem el. Vagy ha így megy, akkor be lehet őket perelni a vásárlók megtévesztése miatt, hiszen arra volt ez a nagy áremelés, hogy "jobb játékokat tudjanak szállítani". Aztán ez valóban jelentheti azt, hogy a nagy kiadók a régi áron már nem ugranak bele az üzletbe, de ebbe az életbe nem fogunk belelátni.Szóval valamilyen szintű beleszólásának kell lennie abba, hogy éppen kinek a portékája menjen a bundliba. Ha csak a felajánlásokon múlna a dolog, akkor minden maradhatott volna a régiben. Pláne így, hogy még a bundli cím is ugyanaz, mint 3 évvel ezelőtt.
-
törölt tag
"A HB csak egy platform, és ha nincs más kiadó, aki játékokat ad, akkor azt tudja bundlizni, ami van."
Igen, ami általában felháborodás megy, azt én sem értem, "Humble, IGN", mintha 100%-ig tőlük függne, hogy mi kerülhet be. Nem tudom, hogy ezt pontosan hogy képzelik el, hogy odamegy az Activision a Humble-höz és mondja, hogy "Figyu már, itt a Sekiro, pakoljátok már be a következő Choice-ba", erre a Humble jön azzal, hogy "Bocs, most nem, kell a hely a Chess Ultrának". Szerintem szeretnének ők jobb játékokat pakolni bele, hogy több fogyjon, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest