Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"A HB csak egy platform, és ha nincs más kiadó, aki játékokat ad, akkor azt tudja bundlizni, ami van."
Igen, ami általában felháborodás megy, azt én sem értem, "Humble, IGN", mintha 100%-ig tőlük függne, hogy mi kerülhet be. Nem tudom, hogy ezt pontosan hogy képzelik el, hogy odamegy az Activision a Humble-höz és mondja, hogy "Figyu már, itt a Sekiro, pakoljátok már be a következő Choice-ba", erre a Humble jön azzal, hogy "Bocs, most nem, kell a hely a Chess Ultrának". Szerintem szeretnének ők jobb játékokat pakolni bele, hogy több fogyjon, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő