Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát nem tudom...
Én is bepróbáltam 1-2-3... ilyen bundle-t, de nem jött vissza feltétlen az ára kártyából.
Kis jóindulattal mondjatni, hogy nullára kijött, de akkor is ott a pénz, amennyiért vettem.
Ha nem veszem meg a sok kacatot, hanem félre rakom a pénzt, akkor kb ugyan ott vagyok, csak nincs tele szeméttel a steam könyvtáram.
-
bepken
veterán
ez a lényeg
nekem sem azért van tele a könyvtáram minden szeméttel, mert menthetetlen gyűjtögető lennék...sőt, szépen el is vannak rejtve az ilyen címek a könyvtáramból! (az más kérdés, hogy így is marad bőven olyan játék, amivel ugyan szívesen játszanék, de nincs rá időm)mondjuk egy ideje már nem vettem ilyen pakkot, de nem is olyan régen hármasával jelentkeztem rájuk itt is
de mostanában még kártyázni se nagyon van időm, vagy inkább energiám...viszont nem egy minőségi játékot vettem már ilyen kártyapénzből, amiket természetesen végig is toltam
(az egyetlen hülyeség, amit csináltam, az a legutóbbi sale alkalmával történt, amikor is kitűzőket gyűjtöttem. na annak nem sok értelme volt
kb harmad annyi pénzt tudtam kiszedni a sale kártyák eladásával, mint ha a rendes kártyákat adtam volna el inkább. na azt aláírom, hogy részben kényszeres dolog volt, a szintlépésre játszottam
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem sem azért van tele a könyvtáram minden szeméttel, mert menthetetlen gyűjtögető lennék...sőt, szépen el is vannak rejtve az ilyen címek a könyvtáramból! (az más kérdés, hogy így is marad bőven olyan játék, amivel ugyan szívesen játszanék, de nincs rá időm)
de mostanában még kártyázni se nagyon van időm, vagy inkább energiám...viszont nem egy minőségi játékot vettem már ilyen kártyapénzből, amiket természetesen végig is toltam