Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
maddionmax
üzenetére
Ha én a polcomon 15 darab dobozos CS:GO-t szeretnék látni,de azok közül csak 1, azaz egy darabbal játszom, akkor az egy dolog, hogy én hülye vagyok, de megtehetem.
HIszen pontosan ezt írtam én is!!! Persze, hogy megteheted, és persze, hogy jogos az elvárás jogilag. Ugyanakkor a bundle oldalak ajánlata nem ilyen konstrukcióban működik, ez benne van az ÁSZF-ben. Ezt vagy elfogadod és örülsz a játékoknak amihez olcsón hozzájutsz, vagy nem fogadod el és nem vásárolsz semmit. Te döntöd el, hogy mit csinálsz és neked mi ér többet. Nem kötelező termsézetesen elfogadni a rendszert, de annak, hogy itt ezen lovagoltok semmi értelme. Sokkal inkább lényeges, hogy eddig semmilyen terjesztési formában nem találkoztam olyannal, hogy 100-200Ft/játék áron jutok hozzá olyan játékokhoz, melyek normál esetben legjobb esetben is 990Ft-ért voltak hozzáférhetők.
Tehát mégegyszer: Akit zavar az, hogy azonos játékait bedarálja a rendszer, az:
1. Nem használja a rendszert
2. Elmegy bíróságra és bepereli az érintetteket (sok sikert, nem lesz olcsó)
3. Elfogadja, hogy a rendszer így működik, és örül, hogy a többi játékot kvázi ingyen kapja meg. Mert 200Ft egy 30Eurós játékért nem pénz.Minden más szócséplés, és semmi értelme itt puffogni egy magyar fórumban, mert konkrétan senki semmire nem megy vele...De természetesen ehhez is joga van bérkinek...ha nincs jobb dolga...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő