Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Nagyon kíváncsi a haverod.Vagy csak nagyon szeretne csomót találni a kákán.
De megnyugtatlak, be. Van GDPR felelős managerünk, volt millió meeting, akcióterv, tréning, kimutatás/riport/ellenőrzés/folyamat-revízió. Oszt évek alatt összesen volt vagy 2 ügyfél a soxázezerből, aki kérte, hogy adjuk meg, milyen adatokat tárolunk róla és töröljük. -
worxland
addikt
"Btw olyan adatokkal dolgoztok, ami a kutyát nem érdekli, nem pedig személyes adatokkal. Márpedig, ISO audit szokik lenni még a 30 milliárdos helyi leányánál is."
Partnerek velünk kapcsolatos adatai se érnek kevesebbet, mint Csirkenyak Gézáné született Farhát Gizella telefonszáma. Audit meg évente van (belső, külső, infosec, amit akarsz). -
worxland
addikt
-
worxland
addikt
Ez az r=1 userre igaz, de valakinek a cégnél lesz ennél sokkal komolyabb hozzáférése.
Érdekes lenne így dolgoznom, a felhasználók meg elvárnák, hogy a szerveren tárolt adatokból készítsek nekik riportokat, amit utána tároljak a közös meghajtón, ahonnan még másolgatják ide-oda, további felhasználásra. Szóval a terv szép, de csak néhány max security cég veszi ennyire komolyan a dolgokat. "Magára valamit adó cég" - hát, a munkáltatóm nemzetközi éves forgalma majd' 30 milliárd euró, valószínűleg még nem tartozik ebbe a magára adó körbe. -
worxland
addikt
válasz
kardkovacsi #68 üzenetére
"Mert más a felfogás az európai gyártóknál meg más a Teslánál." - nézd meg a repülőgép-ipart, emberek ezreinek halálával fejlesztik a repcsiket. Kapitalizmus. Nem Elon találta fel.
-
worxland
addikt
válasz
kardkovacsi #68 üzenetére
Majd szólj, ha a Merci/bömös is már egy-két éve minimum több tízezer autóba berakja a lvl 3-at és nem lesz egy halálos baleset sem. Mert az én autómban az európai engedélyt kapott level 2 már akart átmenni szembesávba, meg nézett már bitumenes javítás csíkját sáv-felfestésnek. Az asszony autójának (sokkal jobb) level 2-je is csinált érdekes dolgokat, amellett, hogy a napokban ment 2x140 kilométert az autópályán úgy, hogy csak előzéshez kellettem én, az adaptív tempomat meg a sávkövető végigvitte az autót a sztrádán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest