Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Túl feketén-fehéren nézed a dolgot. Enyém (majd, később) használhatja, bizonyos alapokra és felelősségtudatos használatra én magam fogom megtanítani. Megfelelő nevelés mellett nem kell 0-24 lesni, mit csinál a gyerek (a gépnél, vagy máshol). De elfogadom, ha valaki úgy gondolja, hogy ilyen nem létezhet. Én is éppen csak felsős voltam amikor géphez jutottam, annó ez nagy szó volt a 90'-es évek elején. Szüleim mondták később, hogy nem egy ember kérdezte meg tőlük, biztos kell-e ez a gyereknek, nem fog-e buta maradni... Én meg szépen megtanultam belőle angolul, egy csomó más dolog mellett - a gépek és az IT lett a hobbim, majd később a munkám is.
A magyar oktatási rendszer még mindig nagyon poroszos, és nem igazán felel meg a modern kor kihívásainak. Mint szülő, nekem feladatom lesz ezt kompenzálni és megágyazni olyan skill-eknek és gondolkodásmódoknak, melyeknek a gyerek később nagy hasznát veheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Atomenergia hajtja meg az Equinix adatközpontjait
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest