- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Túl feketén-fehéren nézed a dolgot. Enyém (majd, később) használhatja, bizonyos alapokra és felelősségtudatos használatra én magam fogom megtanítani. Megfelelő nevelés mellett nem kell 0-24 lesni, mit csinál a gyerek (a gépnél, vagy máshol). De elfogadom, ha valaki úgy gondolja, hogy ilyen nem létezhet. Én is éppen csak felsős voltam amikor géphez jutottam, annó ez nagy szó volt a 90'-es évek elején. Szüleim mondták később, hogy nem egy ember kérdezte meg tőlük, biztos kell-e ez a gyereknek, nem fog-e buta maradni... Én meg szépen megtanultam belőle angolul, egy csomó más dolog mellett - a gépek és az IT lett a hobbim, majd később a munkám is.
A magyar oktatási rendszer még mindig nagyon poroszos, és nem igazán felel meg a modern kor kihívásainak. Mint szülő, nekem feladatom lesz ezt kompenzálni és megágyazni olyan skill-eknek és gondolkodásmódoknak, melyeknek a gyerek később nagy hasznát veheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest