Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
inkrementális backuphoz kell az eltérő mappa név. Így lesz csak több verziód egy fileról. Be tudod neki állítani, hogy hány mentést tartson meg. Így automatán törölgeti a régebbi mentéseket.
Egyébként én ugyan ezt keresném csak OS formában.
Azt szeretném elérni, hogy valami kis gépre fel tudjam pakolni. Abban megcsinálni a soft raidet. Beléptetni egy pár gépből álló munkacsoportba és a hálózaton megosztott mappákat x időnként áthúzza magának. Freenas t néztem, de ez az rsync nem fekszik nekem. Synology elég szépen megoldja a dolgokat, de kicsit drágának tartom a dolgait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged