Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
lehet hogy ennek nem itt lenne a helye hanem a hardveraproban....
-
N.Szil
tag
Sziasztok!
eladó!Asus P4P800 Deluxe alaplap + 2,40GHz-es Prescott Pentium 4 processzor 512 kb cache, 533 MHz FSB:15 000 ft
MSI 845PE MAX2 + 2,40 GHz-es Northwood Pentium 4 processzor 512 kb cache, 533 MHz FSB :15 000 ft
Eladó Gigabyte 8KNXP típusú alaplap+hozzá Gigabyte Titan hűtő,
P4-Extreme 3.2G GHz-es Prescott Pentium 4 processzor 800 MHz FSB +
silent tower :23 000 ftÚjszerü állapotban vannak!
-
N.Szil
tag
eladó!
Asus P4P800 Deluxe alaplap + 2,40GHz-es Prescott Pentium 4 processzor 512 kb cache, 533 MHz FSB:15 000 ftMSI 845PE MAX2 + 2,40 GHz-es Northwood Pentium 4 processzor 512 kb cache, 533 MHz FSB :15 000 ft
P4-Extreme 3.2G GHz-es Prescott Pentium 4 processzor 800 MHz FSB +
silent tower :23 000 ft -
N.Szil
tag
üdv!
eladóAsus P4P800 Deluxe alaplap + 2,40GHz-es Prescott Pentium 4 processzor 512 kb cache, 533 MHz FSB-15 ezer ft
MSI 845PE MAX2 + 2,40 GHz-es Northwood Pentium 4 processzor 512 kb cache, 533 MHz FSB-15 ezer ft
P4-Extreme 3.2G GHz-es Prescott Pentium 4 processzor 800 MHz FSB + silent tower -23 -
dre@mer
csendes tag
válasz
_csocso_ #692 üzenetére
Ha más választás nem lesz, akkor marad az általad említett megoldás!
Bár alapból azért vettem ilyen usb-ről "működő" merevlemezt, mert , mint gondolom másoknál is , így nálam is kigobózhatatlan kábelrengeteg van már a gép körül, így pedig egy kábellel megoldódott volna a problémám!Az lenne a kérdésem azokhoz akik hasonló alaplappal rendelkeznek, náluk működik e egy hasonló periféria?!
-
-
dre@mer
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene!
Van egy p4p800 x-es alaplapom és egy Verbatim 500GB-os USB-s külső merevlemezem.
Ez az a fajta amihez nem kell külön táp, hanem az USB portról kapja a szuflát.
Ha csatlakoztatom a merevlemezt az usb portra (mindegyiket kipróbáltam) akkor a Sajátgépben felismeri az eszközt, de csak mint cserélhető meghajtót.
Gyanítom , hogy az lehet a probléma, hogy nem kap elég szuflát az usb portról az eszköz, mert nem pörög fel a merevlemez, csak a kontrol led világít az oldalán.
A BIOS-ban már megpróbáltam állítgatni az USB-re vonatkozó dolgokat, de sajnos nem sikerült megoldanom a problémát.
Jól sejtem, létezik, hogy az a baj, hogy az USB porton keresztül nem kap elég áramot az eszköz?!
Lehet ezen valahogy segíteni?
Van valamilyen állítási lehetőség ami elkerülte a figyelmemet? -
deathlord
csendes tag
Ja és néztem asus.com-on ott nem volt :/
-
deathlord
csendes tag
Üdv. Nekem egy P4P800 Deluxe alaplapom van és Win7 Driverek kellenének. Hang, vidkari és ami még van.. Aki tud valamit írja le plz.(Ha nincs azt is írjátok le) Előre is köszönöm.
-
Csokiii
aktív tag
vm hez kéne de az asus honlapjáron nem lehet mert már törölték a drivereket csak a linkje van meg
-
Csokiii
aktív tag
hali
nem tudja valaki hogy hol találom meg az összes driver-jét a lapnak? -
sestertius
őstag
válasz
titus.of.dev #678 üzenetére
Upsz..
Kicsit vissza olvasva valóban jó a LAN-ra írt megoldás! Köszönet érte!
Már csak a multimédia vezérlőt jelöli telepítetlennek... Megoldás? -
sestertius
őstag
Üdv!
Egy P4P800-VM lapnál van egy kis telepítési gondom, ha tudna valaki segíteni, azt megköszönném!
A gyári driver csomagban benne van a LAN, de alkalmazás fájl csak uninstall van... driver frissítéssel sem jutottam előrébb. Azaz: hogyan lehet telepíteni az Ethernet drivert?
Az eszköz kezelő írja, hogy nincs telepítve, de nincs programom hozzá és a neten sem találok...Köszönet a segítségért!
-
vass1024
tag
please valaki
-
vass1024
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Van nekem egy Asus P4P800-e deluxe alaplapom és szeretnék bele egy jobb videokártyát. Csak nem tudom mekkora kártyát kezel maximum, meg hogy egyátalán hogyan működik ez a dolog.
Pl.: kinéztem egy Sapphire Radeon HD3850 512MB ddr3-mat. Az lenne a kérdésem, hogy felismeri az alaplap hogy ddr3-mas benne a memória és teljesen normálisan működik majd vagy csak 400 Mhz-en fog menni?Válaszokat előre is köszönöm
-
titus.of.dev
csendes tag
Hali emberek!
Asus p4p800-vm /s-sel akinek hang és LAN gondja van, elmondom mit nézzen meg:
Én is egy zacsiban vettem a lapot, ezért volt vele driver keresgetés gondom, de megoldottam és kifogástalan, nagyon jó lap. XP-re telepítettem.
Minden driver, ami az asus honlapján van: "Asus p4p800-vm" jó hozzá, kivéve a hálókártya driver, mert a "/s" változatot más lankartyával szerelték.
A driverek helye:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
"Asus p4p800-vm"-re keressezeket szedd és rakd fel:
SoundMAX Audio Driver version 5.12.01.3538 WHQL-Complete audio driver package
Intel(R) Chipset Software Installation Utility V5.00.1012
(ha érdekel: ASUS PC Probe V2.23.06 Install Program for Windows 2000XP2003)Ha elméletileg jo a audiodriver, és nem szól, akkor az alaplapi könyvelt a sima "Asus p4p800-vm"-hez a honlapról, megnézheted, hogy mely 4 Front Audio pin-t kell az alaplapot 2 jumperrel összekötni, és akkor hátul fog szólni a hang. Manual "1-25"-ös oldal, a két kék helyére kell tenni 1-1 jumpert. Ez azért van mert az előző tulaj nem hátsó kivezetéseket használta, hanem a gépház elején lévőket
Lan:
Mint említettem, ez más lanchippel rendelkezik mint a sim VM,ez: Intel 82547EI
Itt van az intel honlapján hozzá a driver
http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=1068&OSFullName=Windows*+XP+Professional&lang=ENG&strOSs=44&submit=Go%21Ez egy ProWin32.exe kb 27 mega
Remélem segítettem!
Üdv
-
krisztc
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy P4P800-VM/S alaplapot használtan. Mikor összerakom a gépet, csipog, hogy VGA problémája van. Kiprobáltam 2 különbözö kártyát, és az integráltal se indul. Van valakinek valamilyen ötlete, vagy tapasztalata, hogy hogy lehetne elinditani ezt a gépet?
Köszi -
Qkker
csendes tag
Sziasztok! Ha valakit érdekelne, van egy SE alaplapom eladó, procival. (2.66Ghz) Az alaplap működőképes, de valószínű néhány kondi idővel cserére fog szorulni, enyhén púpos a tetejük. Szerszámgépet vezérelt, és nem volt valószínű megfelelő hűtése. Ettől függetlenül kifogástalanul működött ezidáig, teszteltem néhány napot.
-
csorbal
csendes tag
Üdv Mindenki!
Nemrég vettem egy P4P800VM/S alaplapot használtan.Otthon kipróbáltam,bekapcsoltam, müködik.De vajon az Asus honlapján fellelhető sima VM-es driverekkel fog-e müködni? Ugyanis induláskor Maxdata logo jelenik meg a képernyőn! Ezek szerint ezt a lapot a Maxdata-nak gyártotta az Asus?Vajon ez egy "lebutitott" VM-es modell?Egyáltalán mi lehet a különbség a VM és VM/S között? Valakinek van valami infója,tapasztalata?A neten fellehető fotók alapján próbáltam a különbséget kideriteni sajnos eredménytelenül.Belemerjek fogni a gépem átszereléséhez erre a lapra? Win XP futna rajta.Köszi előre is!
-
qlimax
csendes tag
hali nekem az a gondom hogy van egy p4p800-x alaplapom és nemtok felrakni rá win 7 64 bitet .ijet irki hogy nem kompatibilis a proci 64 bittel lehet ezt álitani valaho?köszi
-
hellboyxtr
csendes tag
Sziasztok!Olyan problémám van h vettem egy asus p4p 800 vm alaplapot össze raktam 1.8 intel proci 1 GB ram megnéztem user manualt a kapcsolók bekötéséről és az istennek nem akar elindulni kapcsoló jó kimértem.Ha valaki tudna erre valmi okosat mondani megköszönném jah használt a lap.
Köszi üdv Hellboy!
-
cajn
tag
Üdv mindenkinek
Kérdésem lenne: van egy asus p4p800-x alaplapom egy 266 GHz-es intel celeron procival.
Ha megpróbálom fejebb húzni max 2.9GHz ig akkor bekapcsolásnálújra indúl ha alapon hagyom tökéletes. SZal az lenne a kérdés hogy mért nem lehet feljebb húzni a procit 2.9 nél amikor a másik alaplapommal egy asus p4p800-SE alaplappal viszon fel lehetett húzni 3.3GHz ig is. De nem adtam neki nagyobb feszt! -
huliboy60
csendes tag
Sziasztok! ASUS P4SGX-MX alaplaphoz hol tudom letölteni a legfrissebb drivereket? Előre is köszönöm a segítő szándékú válaszokat!
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok,nekem egy kiss segítségre lenne szükségem,van egy ASUS P4P800-VM alaplapom és windowsban nem tudok BIOS-t frissíteni,az asus update nevű progival!Miért?
Letöltöttem az asus honlapjáról mindkét újabb BIOS file-t a 1017-est és a 1018-ast is,kicsomagoltam és nem flashel!
Nem ez az első ASUS alaplapom,eddig mindegyiknél sikerült elsőre,(kivéve PIII-asok)
Vagy floppyról próbáljam.
Ha van valakinek valami ötlete vagy csinált már ilyet,kérem írjon.Tibi
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!! Feltelepítem a WIN7 ULTIMATE-t és egy darabig használni is tudom, aztán 2hét múlva folyatosan játék közbe kékhalált produkál. Próbáltam fríssíteni a BIOS-t de nem engedi. Visszatetem az xp-t és egyátalán nem fagy le játék közbe. Xp-n is is próbáltam fríssíten ia BIOS-t ASUS Update Utility-vel. Leírom mit csinálok 1. Kiválasztom a UPDATE BIOS FROM INTERNET pontot majd 2. Megkeresi a szervert ahonnan letöltöm 3. És egyszerűen nem tötli le a bios file-t folyamatosan ezt a szöveget látom: "P4P800-E BIOS 1002
1. Fix Prescott Locked CPU can't run at
highest frequency.
2. Updata Intel RAID BIOS v3.54.
3. Support new CPUs. Please refer to our
website at:
http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/
cpusupport.aspx"A gépem egyébként egy.: P4 3.0Ghz, 1GB DDR1 RAM, ATI RADEON 9600, ALAPLAP ASUS P4P800-E, OS: WIN XP HOME SP3
Ha csak internetezek akkor v bármi mást csinálok akkor nem hal be.
Próbáltam letöllteni a file-t de akkor se csinál semmit. Ha pedig megszakítom akkor pedig ezt írja ki: Unable to decompress the file, please try again. Hát ez lenne a problémám. Kérlek segítsetek mert WIN7 szeretnék használni és az XP-t már nem nagyon szeretem. Köszi a segítséget. Légyszíves segítsetek hogyan tudom másképp fríssíteni a BIOS-t mert nem nagyon értek hozzá -
szegecs666
csendes tag
sziasztok.egy fura problémám lenne. asus p4p800x lapom van.azt csinálja,hogy minden egyes bekapcsoláskor ujra kell a biost álligatni,mert elfelejt mindent,és visszaáll alapra. az idö 00.00, a dátum 2002.0101,
tettem bele uj elemet,kivettem és elem nélkül is próbáltam,biost frissitettem.mit lehet még csinálni?amugy semmi gond vele,nagyon frankón megy vele minden játék,nem fagy,nem hülyül meg mint az elözö lapom.
csak ez zavar,hogy minden bekapcsolásnál ujra kell álligatnom mindent. -
_csocso_
senior tag
Igen, gyorsulni fog a rendszered mindenképpen, kevesebbet fogja használni a rendszer a virtuális memóriát. Érdemes két egyforma ramot használni, a dual channel kihasználása miatt, ezért vagy egy 512-est vegyél, vagy 2x1G, nekem ez volt hasonló lapban. Persze ebbe a gépbe lehet már drága lenne a 2x1G.
-
baly_hu
csendes tag
Sziasztok,
Jelenlegi konfig:
P4P800
Intel Pentium P4 2,4Ghz
512MB DDR RAM
ATI RADEON 9200
Felhasználás: net, multimédia, régebbi játékokNem mai darab tudom
, kérdésem viszont az lenne, hogy ha memóriát bővítek benne, akkor érezhető lesz-e bármi javulás? Túl sokat kerreg és lassú böngészés közben is, különösen ha sok fül van nyitva. Vagy ezért nincs értelme?
Ha igen, akkor 512MBvel vagy 1GBtal bővítsek?Előre is köszi a segítséget.
-
SzabiTibi
csendes tag
Sziasztok
A P4P800EDeluxe alaplapom és benne egy Pentium 4 3 Ghz-es procim van. Feltelepítettem a Virtual PC 2007-et és ott a Win 98 oprendszert választottam. Amikor indítom a virtuális gépet és annak elvileg bootolnia kellene, egyszerűen átugorja a dvd-romba rakott telepítő cd-t és nem foglalkozik vele tovább. Hol lehet a probléma, esetleg tanács, h mit kellene beállítani a helyes működéshez? egyáltalán alkalmas-e a hardware a virtualizációra?
Köszi előre is. -
szacsee
nagyúr
Hali!
Ha a procid FSB-je 533 akkor nem HT képes.
Asus oldalán azért nem találod az alaplapot, mivel a Fujitsu Siemens-nek gyártotta és ő gondoskodik driverekről, bios frissről... ha jól tudom Scenic széria, de nem 100%.
Fujitsu supportnál keresgélj driver és bios ügyileg, viszont ott kérnek szériaszámot... azt hiszem a gépét... de ha találsz a lapon egy azonosítót, az is elég lehet.. egy nagy D és utána 4 szám, szóköz és 3 szám... vagy egy betü 2 szám... -
Foo
tag
Sziasztok.
addot egy Asus P4P800-VM/S lap + P4 3,2GHz Prescott 1MB L2 Chace.
a cpu és a deszka is Hyper Threading képes, mégsem működik a HT.
BIOS 1013.013 "normálisan" konfigurálva, tehát a HT engedélyezve, cpu settings alapbeállításon stb stb... próbáltam a bios-t frissíteni, kompatibilitási probléma miatt nem ment, talán a "/s" típus miatt? az asus oldalán nincs terméktámogatás ehhez, csak a sima vm-hez...
alaplapi chipset driver-t nem mellékel az asus mert az xp@32bit tartalmazza. ötlet esetleg, hogy mi kerülte el a figyelmem? tapasztalt más is ilyen hibát? -
cajn
tag
Üdv mindenkinek!
Segítéget szeretnék kérni van egy Asus p4p800-x alaplapom kéz alol vettem és nincs hozzá Driver. De leginkább Lan driver kellene de nem találok sehol. Ebben egy
Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC Hálózati csatlakozó van. Valaki tudna nekem kűldeni vagylinket íri hogy honnan tudok leszedni hozzá drivert? Elpre is köszi. -
Dudu1980
csendes tag
válasz
Atomantiii #631 üzenetére
Üdv!
A hálókártyára a leggyorsabb megoldás, mert az Asus honlapi driver nálam sem akart köhögni!
Szóval: letöltöd a manualt az alaplapodról az Asus honlapról, megnézed az alaplap leírást, hogy milyen típusú hálózati vezérlő van benne, felmész az Intel oldalára és ott pedig a Downloadsra és ott beírod a típust és hogy milyen rendszerre lesz!Letölt, indít, felrak és happy!
Dudu
-
Dudu1980
csendes tag
válasz
flurider #610 üzenetére
Üdv!
Én is egy ilyen nagy problémán vagyok túl! Nem tudtam hangot csikarni a gépre P4P800-WM/s alaplapról van szó, már indultam vmi alap hangkártyát venni bele! :-) Mindenféle driver és sok száz oldal átolvasása után így sikerült:
Ha az eszközkezelőben minden rendben akkor mást nem kell csinálnod, mint megkeresed az alaplapon a front panel audio csatlakozókat és 2 jumpert rányomsz a magányos jumper 2 oldalán lévő lábakra és minden ok lesz!Dudu
-
Wistro
csendes tag
Sziasztok!
P4P800se lapot keresek, írjon akinek volna eladó! -
Süni 1985 F
senior tag
Valaki segítsen pls.
ASUS P4PE-X típusú alaplaphoz nem találtam meg a drivereit a neten,mert sajnos a lemezt nem adták hozzá.
Linkelne valaki nekem hozzá cuccost
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest