Hirdetés
Aktív témák
-
sonar
addikt
Még egy kérdésem lenne. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy ha dátumra akarok szűrni és úgy, hogy mondjuk a 10 napnál régebbiek érdekelnek. Akkor az adott napot ne kelljen beírnom hanem a rendszeridőt vegye alapul. Egyáltalán megoldható vhogy ez?
-
sonar
addikt
Lortech, ntomka
Nagyon kösz! Most már mükszik és látom már, hogy mit csesztem el
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene, hogyan kellene paramétereznem a query-t ha azt akarom lekérdezni, hogy egy karakter 7. eleme W legyen.
Előre is kösz -
sonar
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Pont, hogy kevesebb karakterből állt. Sebesség ígyis úgyis gyors mert az intraneten lévő egyik szerveren fut az adatbázis. Gigás háló, combos vas (két X szériás xeon proci - taskmanagerben 16 mag látszik)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sonar
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Lehet, de én láttam egy zárójeleset csak nem figyeltem meg kellően a szintaktikát
az sokkal elegánsabbnak tűnt
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Hogyan tudok egy táblából két értéket lekérni?
Mi a pontos szintaktikája?
Szal ezt akarom egy querybe összehozni. Tudom, hogy vmit zárójelezni kell, de nem találom a doksikban
select * from table where item='akarmi1';
select * from table where item='akarmi2';
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)