- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
Aktív témák
-
FlashPlayer
tag
válasz
Sk8erPeter #2099 üzenetére
Igazából én ilyen tutoriált kerestem, és ha beírod google-ba, hogy php and mysql, akkor nem igazán dobja ki a hivatalos oldalt, néha figyelmetlen az ember
De ezen felül jogos amit mondotok, viszont veletek is megesik gondolom, hogy a szemetek előtt van a megoldás.M1, azért köszönöm a választ!!
-
FlashPlayer
tag
válasz
Peter Kiss #2097 üzenetére
jogos! Már minden oldalt néztem, de ezt nem
köszi.
-
FlashPlayer
tag
Sziasztok!
Nagyon merész leszek, és remélem nem baj, de lenne egy elég láma kérdésem.
Most kezdtem el MySQL-t meg PHP-t használni, eddig csak html-t meg css-t tanultam.
Egy olyan "blogot" szeretnék írni, hogy MySQL-be, létrehoztam egy táblát, ( id, title,author,text,date,) És adtam is neki rekordokat, 1 bejegyzést.
Viszont most ezt valahogyan meg kellene jeleníteni a honlapon, addig eljutottam, hogy megvan a "kapcsolat.php" (mysql-re csatlakozik) a PHP-file-ba beírtam, hogy include kapcsolat.php.
<?
include('kapcsolat.php');
if ($_GET[id] == "")
{
blog_show();
}
?>És így itt elakadtam, hogyan kell behívni egy ilyen bejegyzést?
Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest