- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Aktív témák
-
vakondka
őstag
válasz
Forest_roby #899 üzenetére
A fieldname-ek felsorolásánál tedd a mezőneveket aposztrófok közé.
Arra gondolok, ami az AltGr+7 billentyű lenyomásánál jön elő.
Én a DATETIME típusú mezőt úgy szoktam kitölteni (ha az aktuális időpillanatot akarom eltárolni), hogy az SQL NOW() függvényét használom.
Pl:
INSERT INTO comments (`user`,`date`,`comment`) VALUES ('admin',NOW(),'komment szövege');
ui: és mivel ez egy SQL függvény, term. nem kell az aposztróf.
de ha mindenáron php-ból szeretnéd az időt előállítani, akkor ezt használd:
$datetime=date(''Y-m-d H:i:s''); -
alitak
senior tag
válasz
Forest_roby #899 üzenetére
Hát nem tudom, nem látok hibát. Idézőjelek nem tudom, hogy jól vannak-e, azt nézd át. Meg szerintem a dátumot is el kellene menteni, valamint a $text változón a parancsbeállítás előtt hajtsd végre az nl2br() függvényt. Próbáld beírni ezt:
$text = nl2br($text);
$datum = date(''YmdHis'');
$query = ''insert into comments (user,date,comment) values ('admin','$datum','$text')'';
if (mysql_query($query)) echo ''OK'';
else echo mysql_error;
[Szerkesztve]
Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest