Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
baracsi
üzenetére
Az oké, hogy ebben a linkelt listában a Facebooktól kezdve egy csomóan benne vannak, de vajon ők tényleg MySql-t használnak out-of-the-box? Vagy az itt szereplő felhasználók döntő többsége már rég saját storage engine-el megy MySql alatt, mint pl. a Facebook is, csak épp lehet rájuk hivatkozni, hogy szegről-végről némi közük van a MySql-hez.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
baracsi
üzenetére
Ami a számomra furcsa az optimizerben, hogy preferálja a komplett adathalomhoz való hozzáférést az adott where záradékban, mert olyan oszlopokat sorolok fel a select záradékban, amik végül a select statement eredményeként megjelen(het)nek.
Nyilván ez sokkal-sokkal több szekvenciális és random IO-val jár, mintha csupán az indexekből táplálkozna, majd random hozzáférne a kiadni szükséges blokkokhoz (csupán egyszer egy adatblokkhoz), ahogy a példa jól mutatja is.MySQL ide vagy oda, biztos vagyok benne, hogy ez beállítási kérdés lesz
Ekkora multinál, mint aminél felmerült a téma, egy release upgrade még sztem min 1 évet várat magára, addig maradnak a patchek max (:Megszakértetem a hivatalos supporttal is úgyamúgy, ha valami eredménye lesz azt majd megosztom, csak sokszor szakértői fórumokon néha jön gyorsabban is válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- bambano: Bambanő háza tája
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ekkora multinál, mint aminél felmerült a téma, egy release upgrade még sztem min 1 évet várat magára, addig maradnak a patchek max (: