- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
válasz
üzenetére
üdv. mindenkinek.
Egy programot használok kb. 5 éve, amivel most gondom van. BAD sectoros lett a HDD-m. Ez egy adatbáziskezelő kis alkalmazás, amit anno megvettem. Úgy telepítették fel a gépemre. A problémám a következő. A program MySQL adatbázissal kommunikál, aminek nem tudom a hozzáférési adatait. Jelenleg HDD-t kellene cserélnem a fenti okok miatt és tanácstalan vagyok. A cég kb. 3, vagy 4 éve megszünt, nem tudom elérni őket. Javasolták nekem a klónozást, vagy partíció mentést. Tud ebben nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom úgy kicserélni a HDD-t, hogy működjön a program? Valaki oldott már meg ilyen problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest