Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Volna két kérdésem, ami egy, de kettő.
Szóval van egy táblám, amiben volt egy szöveges érték, legyen mondjuk cím. Mostantól viszont külön címtáblában tárolnám a címet, mert lenne hozzá még vagy 5 mező. És ID alapján akarom azonosítani a címeket a korábbi címük helyett. Megcsináltam a cím táblát, be is másoltam a distinct címeket. Most viszont szeretném az eredeti táblába bevinni az id-ketz, s nem sikerül a dolog. Php mysql-queryvel próbálkozok. Kb. ilyen lekérdezéssel: először is select cim, id from cím. Aztán ennek minden során végigmegyek, s szeretném az eredeti táblát updatelni, valahogy így: update eredeti set cimid=cimid(az aktuális mysql_assoc tömb id eleme...) where cim.cim=eredeti.cim(pl.: xy utca, mert mysql fetch assocon végigmegyek...)). Namost mivel varchar van, utf8 encodinggal, ezért tök 0-kat kapok. Mi lehetne a megoldás? Próbáltam az egyenlőség helyett a like-ot is, de semmi eredmény. Vagy esetleg mysql-ből is el tudom érni a kívánt eredményt valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest