Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
Sziasztok!
A következő kérdésre szeretnék választ kapni: Létrehoztam egy adatbázist MySQL-ben, amibe importáltam néhány táblát. Az egyik táblához hozzáadtam egy új sort, amit elsődleges kulcsként definiáltam. Minden jól működött, megcsináltam néhány lekérdezést stb. mivel ezt egy feladat alapján kellett végignyomni, minden működött. Gondoltam megcsinálom még1x ugyanezt gyakorlásképpen.
Most másodjára viszont valami nem klappol. Amikor importálom azt a táblát, amihez hozzá kell adni egy sort nem engedi hogy elsődleges kulcsnak állítsam be. Ezt a hibaüzenetet kapom: "#1062 - Duplikalt bejegyzes '' a 'PRIMARY' kulcs szerint."
Párszor már újra próbáltam és mindig ugyanez, ami azért érdekes, mert mindent ugyanúgy állítottam be, mint az első adatbázisnál. Ráadásul ott hagyja hogy az a sor legyen az elsődleges kulcs.
Mi lehet a bibi?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest