- Dell Latitude E7440
- Home server / házi szerver építése
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
this is life #3959 üzenetére
Köszi! Ebben is ugyanaz van? Mert ma néztem egy nextwayt és nem volt annyira lassú. ( nem a legújabb játékokra kell majd, inkább a kijelző lesz a lényeg) Itt már teljesen mást írnak, nem tudom melyik az igaz.
Az rk 3188-asból is van már kütyü pl ez,
Az rk 3188-as jobban tetszik, de azokról még semmi infó, hogy milyen a wifijük, stb. Pl egy két játéknál és tesztnél állítólag lassabbak voltak mint a régebbiek, mert nincs rájuk optimalizálva semmi. nem tudom mit vegyek, az Acer iconia A700-ra sajnálok kb 120-at kiadni, abból 2 kínai fullhd-s kütyü is kijön, és talán még azoknál is lehet érvényesíteni a garanciát. -
mexel
veterán
Elírtam, mert 916QR-t akarok megnézni, a kijelző miatt. Most 2 év gari és retina kijelző van benne, ennyiért megpróbálom, lehet. Ha nem tetszik legfeljebb eladom és meglátom mi lesz helyette.
-
mexel
veterán
Nem tudja valaki az Aréna telefonszámát, ami most nyílt? Ma nyitva vannak vajon? Megnéznék egy retinás Myaudiót ha van még egyáltalán akció vagy készülék. Sajnos a honlapjukon csak egy support telefonszám van ami ilyenkor nem él.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7440
- Formula-1 humoros
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Borderlands 4
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- E-roller topik
- Suzuki topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest