Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb68
tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Én a helyedben nyúznám nehogy kibírja a gariidőt és utánna nyúljon ki.
A pénznek én is örültem amikor visszafizették az árát.Azóta itt figyel a Nexus 7. -
pimi50
aktív tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Nem vagytok igazságosak. Miért is vettük pont ezt a gépet fél-háromnegyed éve? Mert ebben a kategóriában akkor nagyon csábító volt. Mi lesz a véleményed az Xperiadról egy év múva?
Azóta robbant a tablet piac. Már minden trafikban is árulják, egyre olcsóbban, talán jbbat is. Ezeknél az erkölcsi avulás is felgyorsult. -
válasz
Permet Elek
üzenetére
Lehet hogy nyuzasnak keves a neha, nemi tartos kinzas kene neki, feltolteni aztan lemerulesig mondjuk youtube, aztan megint toltes es merites..pl ha van egy idozitheto konnektorod akkor szerintem par 7 alatt kinyirhatod. Idozitett toltessel fullra majd merites es ezt a folyamatot addig ismetelni mig ki nem nyulik az akksi...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest