- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legjobb valasztas a samu 7" lenne wifi only verzioban ,hasznaltan. Ugy mag alig dragabb mint ez a kinai muremek szutyok de ha birod anyagilag a fentebb szolo kollegara hallgass n7 80 e ha nem fontos a bovithetoseg es a hdmi,de szamit a support es a patent uzemido bika hardverrel,amugy lehet meg a lenovo a2109 tegra3,magnezium vaz alu hatlap,9 col ,tn panellel 85 e...,ha kevesebb a keret akkor amit mind kettem emlegetunk,wayteq vagy prestigio..
-
Teagol
aktív tag
Akkor inkább valami ilyesmit nézz: WayteQ xTAB-70dci. Közben látom Életem
is ezt ajánlotta ... )
Az akku ugyan nem bírja tovább kb. 3 óránál a tesztek szerint, és gondolom ugyan úgy bele szaladhatsz hibákba, mint mi itt, de a szerviz remélhetőleg gyorsabb.
Csodákat és korrekt minőséget én már nem várok ennyi pénzért.Inkább tegyél hozzá még valahonnan, és vegyél egy nexus 7-et.
Azzal nem lesznek ilyen gondjaid, mint nekünk. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest