- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
válasz
royalka #3013 üzenetére
Samsung tab 7-col. 45-ért van. 40-ért ips-es 30-ért hasonló tab. Egyszóval ma, semmiféleképpen nem éri meg megvenni. Ha valaki ilyet akar. Aki megvette és még nincs problémája vele. Az örüljön neki.
De aki ma ilyet akar venn,i és van 40-45 ezre. Az inkább nézzen mást. Olcsóbban. Vagy ennyiért, de jobbat.
Az hogy 10 colos samut hoztak példának, meg legyen viszonyítási alap. Nem felvágósdi. 7000-es aksi. 10col. mégis 3x annyi üzemidő. 3x kevesebb töltés. 3xtöbb élettartam. De valószínű a két akku minősége között is van eltérés. Így ez az érték lehet több is.
-
válasz
royalka #3013 üzenetére
Nem az arra akartam ravilagitani,hanem arra hogy 40 ert nem samsung minoseget vartam,hanem csak annyit hogy amit rairnak tudja,nemi fagyas ,gyengebb wifi es kijelzo,elnezheto lenne,de az akksi halala 5 honap utan,valamint a szerviz toketlenkedese nem. Mert ha mas nem 40 ert is elvarhato a stabi mukodes. Ilyen elven egy suzukinak is megbizhatatlannak kene lennie,mert felebe se kerul egy mercedesnek...remelem erted ezzel mire akarok ravilagitani...
En se akartam ennyit adni erte,de idegelni sincs lelkem magam,es elveimmel ellentetben megis sokat adtam erte,ennyit soha nem adtam semilyen kutyuert se ,de a kinaikat egy idore felejteni szeretnem...kiveve ha lenne meizu,xiaomi tablet mert azok johetnenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest