- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrofon topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeslip.hu
csendes tag
Hat en nem jutottam el a faragasig. Egyszeruen furtam a hatlapra ket lukat, ott jott ki az alaplapra forrasztott viszonylag massziv vezetek, majd ezt a akksi vezetekeivel osszeforrasztottam, vegul az akksit blutackkel es duct tape-pel rogzitettem a hatlaphoz.

Igazabol ezt ideiglenes megoldasnak szantam, de a kisfiam megoldotta, hogy ez lett a vegleges, ugyanis leejtette. Az uveg eltort, a kepernyo felso felen meg mukodik az erzekeles, de ez igy mar nem sokra jo.
Most gondolkodom, hogy mi legyen vele, vegulis szukseg eseten lehet hasznalni pl. kulso egerrel, billentyuvel, csak nem tudom van-e szuksegem erre. Valoszinuleg nincs.
Azt tudja valaki, hogy esetleg uveg nelkul lehet ezt hasznalni valahogy? Vagy az uveget potolni valahogy?Amugy az akksi az pazar, tok jol tolti, jo sokaig birja vele. Angry Birds Epic alatt erzesre nem is melegszik. (mast meg nemigen csinaltunk vele mostanaban)
Valoszinuleg veszek vmi olcso Galaxyt helyette, a legfobb ok erre a tomege. Szuper gep ez a 808DCC, nagyon elegedett voltam vele, de azert az hamar feltunik, hogy bizony eleg nehez.
Új hozzászólás Aktív témák
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest