Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Nekem 908DCC-m van. Segítséget kérek, mert gond van vele. Beragad a bootolásnál, az Android logónál megáll, az csillog-villog, de ennél tovább nem jut. Próbáltam belépni a recovery-be, hogy gyári visszaállítást csináljak, de képtelen vagyok belépni, pedig nem vagyok sem hülyegyerek, sem kezdő. Se a VOL + és POWER, sem a VOL - és POWER, sem egyéb kombinációkra sem hajlandó belépni, inkább tovább bootol, és mindjárt földhözvágom... van valamilyen ötletetek, hogyan lehetne belépni ennél a típusnál hatékonyan a recovery-be? Próbáltam már az ADB-vel is, hogy majd parancsba adom neki a recoverybe bootloást, de nem ismerte fel, bár a PC felismerte az SD kártyahelyet és a tárhelyet is, igaz utóbbit nem lehet elérni, amég be nem bootolna rendben az Android.
Szóval? Egyéb ötlet? Jah, a Rockchip gyári flashelőjét is próbáltam már a legfrissebb ROM-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Rally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- RedMagic Astra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő