Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Nekem 908DCC-m van. Segítséget kérek, mert gond van vele. Beragad a bootolásnál, az Android logónál megáll, az csillog-villog, de ennél tovább nem jut. Próbáltam belépni a recovery-be, hogy gyári visszaállítást csináljak, de képtelen vagyok belépni, pedig nem vagyok sem hülyegyerek, sem kezdő. Se a VOL + és POWER, sem a VOL - és POWER, sem egyéb kombinációkra sem hajlandó belépni, inkább tovább bootol, és mindjárt földhözvágom... van valamilyen ötletetek, hogyan lehetne belépni ennél a típusnál hatékonyan a recovery-be? Próbáltam már az ADB-vel is, hogy majd parancsba adom neki a recoverybe bootloást, de nem ismerte fel, bár a PC felismerte az SD kártyahelyet és a tárhelyet is, igaz utóbbit nem lehet elérni, amég be nem bootolna rendben az Android.
Szóval? Egyéb ötlet? Jah, a Rockchip gyári flashelőjét is próbáltam már a legfrissebb ROM-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest