- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Sokat gondolkodtam, hogy kezdőként hozzá szóljak-e, de valaki azt kérdezte miért lassú a wifi-vel a letöltése, kb.30 min. Mások azt javasolták, állítsa vissza a gyári beállításokat. Nekem kéne ezt most megcsinálni azt se tudnám hová mentsem a rengeteg adatot amit a gépre tettem az elmult 1 hónapban. Ezért mielőtt szétszednétek a motort nézzétek meg van-e benzin, azaz lehet csak azért lassult le a gépe mert a havi előfizetéséhez tartozó Gbyt kerete elfogyott, ettől a böngészője még oké lehet. A szétszedett motor esete velem történt 32 éve. Kezdő sofőrként zil billencs leállt műhelykocsi út szélén javít tank csont száraz, azóta viselem a Kőbaltás nevet, ma már büszkén. Senkit nem akartam kioktatni, csak néha jó a kályhától indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Foxpost
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest