Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ostulok
újonc
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám a Network TV-t aktiválni a gépen?
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki linket, vagy file-t adni MY audio 704T-hez?
Jelige:"bármi jobb,mint a gyári" -
csixy
addikt
Na felment a Sniper888 kolléga Concorde JB4.1.1-es moddolt ROMja . Tökjó. Így már használható. Köszi Sniper888 !
Ha lesz időm, akkor majd megnézem Zeus Toolkittel , hogy még lehet-e valamit ellene elkövetni.
Köszönöm a segítségeteket! Minden jót Nektek!
-
nesa
veterán
Van egy 704O kijelzo jo, eloszor a tap szarozott, toltest nem vette, amiota hullara merult az aku fel se villan probaltam mar kozvetlen az akut is tolteni de semmi.
-
csixy
addikt
válasz
PLaci58 #2441 üzenetére
Köszönöm, mindet letöltöttem. Megpróbálom elrontani. Úgy látom, hogy van benne egy recowerys zip build is - eza Gingsz_TaboneDream7_Custom_v8.6.zip mi lehet, ehhez biztos CWM kell .
Az50004-est kihagyom, mert 4.0.0-ás, meg ez tolja félre a kalibrációt, a W-M -est is mert régi és a tabom sorozatszáma újabb.Meglássuk! Hogy fogok boldogulni a 64 bites win10-es OS-emmel, ezt a livesuit nem szereti, meg a samsung kies miatt már eleve látja a tabot az oprenccer, a live suit meg hasra esik tőle.
-
csixy
addikt
válasz
PLaci58 #2439 üzenetére
Köszönöm!
Este 8 után letöltöm, mert itt ahol most vagyok valami gáz van a hálózattal. Mindig megszakad a letöltés.
Én is kitúrtam végre valamit , itt a linkje: http://tinyurl.hu/mblf/.
-
csixy
addikt
válasz
kocka88 #2437 üzenetére
Sziasztok!
A bronzos hátlapú 708W (MATS7WM811...) legutolsó gyári vagy egyéb hasznàlható ROMjàt kérném szépen,hogy tegye letölthetővé valaki, akinek még meg van. A gyári oldalakat rég bezárták. Nekem a 2012 nov 19.i 19-es verzióju van fent 4.0.4-es android. Köszönöm !
- -
-
kocka88
tag
válasz
raubisoda #2432 üzenetére
próbáld meg ezt
arra még talán jó lesz XD
-
raubisoda
senior tag
-
kocka88
tag
Hozzá tenném aki myaudio tablet vagy más egyéb kínai csoda felélesztésén gondolkodik , fogjon csavarhúzót ,szedje szét, és az alaplap neve alapján keressen romot!
-
raubisoda
senior tag
Hát én ezzel a myaudio 7 704sr-el nem jutok semmire.Van több fajta rom de a legjavát be sem veszi.+a touch nem működik ötletem sincs mi lett ezzel a sz..l.
A gombokra reagál de a kijelző semmit nem csinál.Szétkaptam megnéztem minden a helyén szálszakadás sincs.
-
kocka88
tag
Sziasztok ! hozzám került egy bootloop-os myaudio power+hd tablet , hard reset nem oldotta meg a problémát , ahogy láttam a myaudio weboldala is megszűnt , sehol se találtam hozzá gyári fw-t. Valaki esetleg tudna segíteni ?
-
raubisoda
senior tag
Am tettem rá egy 50004-es cuccot live-val. Bebootol te hiaba akarom feloldani a billzárat semmire nem reagal a kijelző. A gombokra ok a gep de a touch nem kommunikál...😦
-
raubisoda
senior tag
Sziasztok.Kellene egy kis help ha valaki tudna segíteni megköszönném.Adott a tabletta c
Mya. 7 704sr.Munkatársamé a cucc de történ mi nap egy kis baleset vele.Kisfia lekódolta valahogy és nem tudjuk felnyitni.Akarom frissíteni a rendszert de sehol nem találok rá semmit. Plussz a másik kérédés mivel csak a biztonsági kérdésig jutok el hogyan kell frissíteni? No persze elvileg recovery nincsen benne de semmi helyreállító menüt nem találok mint pl ami a mobilokon van. Létezik,hogy ez ennyire gagyi?
-
Sziasztok!
MyAudio Next S7 tablethez keresek ROM-ot.
A gyári brutálisan lassú, sőt használhatatlan. Minden "klikk" után másodperceket kell várni, míg történik valami.
Próbáltam reset-elni az eszközt, majd egy szög egyszerű Lanuchert tenni rá, de csak kis mértékben javult a helyzet.Az a kérdéseim a következőek:
- hol találok MyAudio tabletekhet gyári rom-ot
- létezik ezekre valami kipucolt, Rom, esetleg Gapps nélkül, vagy valami Cynogenmod? Felőlem lehet 2.2-es is. -
kreten67
senior tag
Sziasztok.
Van egy myaudio 7 708qa tabom ami a Myaudio logónál nem megy tovább.
Nos erre várom a segítséget.
Gondoltam egy recoveryt megpróbálok,de még nem jöttem rá hogy hogyan,mert ezen nincs hangerő fel és le gomb,csak a bekapcs és egy házikó ikonos. Van még egy reset gomb a fedél alatt! -
penge010
tag
Valaki power sd Firmware???
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki linket, vagy file-t adni MY audio 704T-hez?
Jelige:"bármi jobb,mint a gyári" -
szat1
csendes tag
Sziasztok
7" PowerSD-t szeretnék feléleszteni,de sajnos a tool nem ismeri fel a tabletet,drivert feltettem ahogy le van írva. eszközkezelőben android adb interface-nek ismeri fel a Windows.
Mit kellene tennem hogy működjön a tool?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest