- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moore007.
csendes tag
válasz
Kairosz #2227 üzenetére
Ugyanezt a problémát találtam más fórumon is, aki többször is feltette egymásután és néha rövid időre rendbejött a gép.
Sajnos igazad lehet, a 4.2.2 sok lesz neki.
Azonban nem találok más verziót ( a hivatalos oldalon mindig a legfrissebb van )
Félek Tőle, hogy ez akár csalás is lehet a szervízbe történő beküldésre.
Ezért kértem, hogy tudd meg, ott milyen verziót töltöttek fel neked ( mi van, ha tudatos az egész - én el tudom képzelni )
Sok rossz kritika van a klf oldalakon a szervízről.
Telefont nem veszik fel, e-mailra nem válaszolnak...........
.......szóval ki tudja............ -
Kairosz
újonc
válasz
moore007. #2222 üzenetére
Szia moore!
Ma bementünk egy számítógép szakszervízbe(nem myaudio-s), sajnos nemtudtak itt sem segíteni!
Állítólag szoftver hibás, a srác azt javasolta, hogy egy régebbi szoftvert tegyünk vissza rá! Most 4.2.2 a verzió! Kellene rá egy 4.1-es, ha van esetleg ilyen! Most ezt keresgélem! Megpróbálkozunk még ezzel, ha ez sem segít akkor tényleg a szervizben köt ki, mert szeretném még használni, de így nem lehet!
Ha esetleg valaki tud abban segíteni, hogy tud egy régebbi szoftver verziót 708QA tabletre, azt nagyon megköszönném!
Üdv,
Ildikó -
moore007.
csendes tag
-
oszy
veterán
Sziasztok!
Ez MyAudio MyAudio Power SD megér használtan 10.000 Forintot? Köszönöm! -
Kairosz
újonc
válasz
moore007. #2219 üzenetére
Szia!
Sajnos nem sikerült! Ugyanaz maradt, (picit változott: Elérhető: 0,00 B , Alkalmazások(alkalmazásadatok és médiatartalom): 76,28 MB, Gyorsítótárazott adatok: 108 KB! Nincs benne a belső memória!
Sehogy nem lehet előhozni azt a 8 GB belső memóriát?
Most már néha lefagy, akkor ki kell kapcsolnom, és ha vissza kapcsolom, újra kell a nyelvet, wifit, gmailt beállítani rajta! Mert azt érdekes engedi!
Akkor szervíz lesz belőle, mert így nem lehet használni sajnos!
De köszi a segítséget!
Üdv,
Ildikó -
moore007.
csendes tag
válasz
Kairosz #2217 üzenetére
még valami eszembejutott.
Próbáld ki légyszi, hogy bemész a:
beállítások
biztonsági mentés és visszaállítás
Recovery mode
menübe és elindítod
Mit látsz az újra indulás után a tárhelynél?
( ne ijedj meg, elég sokáig tart, míg újraindul, addig a Myaudio felirat fog idegesíteni ) -
Kairosz
újonc
Sziasztok!
Van egy MyAudio 708 QA tabletem, kb. 1 hónapja csak a myaudio feliratig töltött be! Elég sokat keresgéltem mi lehet a baja, garancia pont tavaly decemberben lejárt! Itt megtaláltam(találtuk párommal) rá a megoldást! moore007. leírása alapján sikerült lelket vinni újra a gépbe! De!!!! A 8 gb memória eltünt róla, ami elvileg hivatalosan benne volt! Hiszen játszani, filmet nézni lehetett rajta! Most semmit nem lehet letölteni rá, alkalmazásokat, játékokat! És a tárhelyben az alkalmazásoknál 79,23 MB foglalt, ami alap alkalmazásokból áll, elérhető: 0,00 B! Memória kártya nem volt eddig benne! Ilyenkor mi a teendő???!!!
moore007!
Szerinted hogyan tovább?! Amúgy köszi, hogy részletesen leírtad, a szoftver frissítést! Az tökéletesen működött! De most megint elakadtam!
Üdv,
Ildikó -
penge010
tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy :
Adott egy Myaudio power sd tab, az volt vele probláma hogy nem töltött be az öccsém letöltött valami marhaságot, és kész de nem is ez a lényeg.
Hanem kerestem fw-ét hozzá, gyári oldal óóhh mondom tök egyszerű lesz persze csak a gyári oldalon nem hozzá való fw-van, mert az enyémben,RK3026 van ami a gyári oldalon van abban meg RK3168 talán.
A flsh szépen végig megy, de se kép se hang, azóta ki próbáltam rentgeteg fw-ét odáig jutottam hogy van egy amivel kép is van meg minden faja csak a felbontás és a touch pad nem stimmel.
Szóval nem tud nekem valaki linkeli egy normális fw-ét?
Előrre is köszi -
Rainman05
tag
Sziasztok! A myaudio 704gd tablet OTG képes?
-
Noddy
senior tag
válasz
nagysandor79 #2209 üzenetére
Ahhoz meg kellene, hogy legyen a játék eredeti mappája, abban tárolja, hogy meddig jutottál. Ha azt nem mentetted le, akkor nem tudod onnan folytatni ahol abbahagytad (honnan is tudná a játék, hogy hol tartottál...).
De ezt inkább a játékos topikban kellene kérdezni...
-
Keszgreg
csendes tag
Sziasztok. Van nekem is egy ilyen Májózsdidejó :-) 708w készülékem. Az lenne a problémám, hogy netről böngèszőn keresztül semmit nem tudok vele letölteni. Lehet akármilyen fájl sikertelen a letöltès. Valami megoldást nem tudtok?
Esetleg valami működő costum romot? Cwm-et sikerült már csinálni rá. -
üszök
őstag
válasz
nagysandor79 #2206 üzenetére
Igen.
Úgy fog kinézni mint amikor a boltból kihoztad. -
nagysandor79
aktív tag
egy olyan kérdésem lenne. adott a myaudio 708qa tablet. rendetlenkedik , resetelés nem segít, gyári beállítás vissza állításával a rátelepített dolgok elvesznek?
-
Noddy
senior tag
Szilikon tokot tudtok ajánlani 708F-hez?
-
Laslie
tag
válasz
nagysandor79 #2202 üzenetére
Hogy lehet ezeket szétszedni roncsolás nélkül?
-
Laslie
tag
válasz
nagysandor79 #2199 üzenetére
Köszi. Felhívtam ma a szervizt. Azt mondták, hogy 90%, hogy szoftver frissítéssel megoldható a probléma, ha még sem, akkor alaplap cserés. Ez utóbbi 16300.- Ft-ba kerül. Mivel a szoftver frissítéshez be kellene tudnom indítanom a tab-ot, de ez sajnos nem sikerül. Állandóan lefagy, amikor sikerül elindulnia. Így nagyon valószínű, hogy hw hibás.
-
Laslie
tag
válasz
nagysandor79 #2197 üzenetére
Szia!
Mi volt a baja? És mennyiért javították meg? -
Laslie
tag
Sziasztok!
Tavaly november elején vásárolt MyAudio 708QA tablet 2 napja nem akar bekapcsolni. Jelezte, hogy tegyük rá a töltőre. Ez meg is történt, de ekkor lefagyott, nem reagált semmire. A töltést sem jelezte. Megnyomtam a reset gombot, se ez sem segített. Azóta bújom a netet használható ötletért, hogy miként tudnám életre kelteni, de eddig kevés sikerrel.Néha elindul, de le is fagy. 1x sikerült beboot-olnia, de aztán le is fagyott.
Még az eredeti gyári rom van rajta, nem volt semmi sem változtatva rajta. Találkozott már ilyen esettel valamelyikőtök? Van megoldás rá, hogy életre keljen, vagy ez már kuka? -
moore007.
csendes tag
válasz
Pedy1225 #2164 üzenetére
a következőt kell csinálni ilyen esetben ( hátha másnak is segítek )
Hibajelenségek:
1. My Audio felirat előjön a képernyőn, de ennyi és nem megy tovább
2. Klf. hibajelzéssel leáll
3. Fekete képernyő és nem megy tovább
Letöltitek a Phoenixsuit programot innen: http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/Series-7-708QA/
katt a frissítő szoftver Firmware letöltése gombra.
katt a 708QA 4.2 Firmware letöltése gombra.
telepítsd fel a frissítő szoftvert a PC vagy laptopra
indítsd el
katt a firmware gombra ( ne lepődj meg, szürkén áll mintha inaktív lenne )
tölts be a letöltött frissítést 34757.img
kapcsold ki a tabletet több mint 10mp-es power gomb nyomvatartással. ( ha eleve fekete a képernyő, akkor erre nincs szükség )
most nyomd le és tartsd lenyomva a home gombot rajta és ezzel párhuzamosan dugd be az USB kábelt a tabletbe ( természetesen előtte a PC/laptopba legyen bedugva )
most engedd el a home gombot és nyomd meg 10-szer egymás után a power gombot.
a formázással kapcsolatos kérdésre No, ( recommanded ) - nem ( ajánlott ) gombra kattintva válaszolj.
ezt követően katt az upgade gombra és elindul a frissítés
innentől nincs dolgod, amint lefutott újraindul a gép magától.
most is megjelenik a my audio felirat, ami rövid idő múlva eltűnik, majd újból előjön, de most hosszabb ideig. Ez NEM hiba !!! Várd ki, míg újraindítja a Bios-át ( 20-30mp ) és voálá előjön a menü, a géped újra a régi.
3 gépet javítottam így klf hibákkal, valójában a szoftver frissítést végeztem el, de mindig rendbe jöttek utána a tabletek. -
törölt tag
válasz
nagysandor79 #2193 üzenetére
Simán szét lehet pattintani az illesztésnél.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok . hogyan tudom szétszedni a myaudio tabletet? csavar nincs rajta.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem tudja valaki hogy ma melyik Myaudio Power SD-t árulja a tesco 9990 Ft-ért?
Tehát típus?
-
TriX2010
tag
Előre is elnézést, ha korábban megbeszélt dolgot kérdezek, de most nem olvasok vissza...
Kérdésem az lenne, hogy ez a tablet használható e-book olvasóként?
Köszönöm a válaszokat!
-
nonee
aktív tag
sziasztok!
sencor element v3 topikot nem találtam,viszont mikor rákerestem ezt a forumot dobta ki!
ha tudtok segítenétek nekem!?
Van 2db tabletem ilyen sencor viszont az egyikre haver felrakta a 4.2.2 és nincs g senzor meg képernyőt sem tudom irányítani,a másikat meg a kislányom elláttam képernyőzárral amit nem tudok feloldani mert elfelejtette..kéri a gmail cimet de semmi...factory reset sem jön be egyiken sem...
esetleg tudnátok nekem egy gyári romot meg megfelelő leirást adni erre?
kerestem a goglin de semmit sem találtam!
help -
birozee
csendes tag
myaudio 708DCC betört a kijelzője.
alkatrésznek átadom akinek kellene.
amit kérek cserébe: autós töltő hosszabbitó+ autós usb töltő
értéke kb 1500-2000 a hosszabbitó+ töltőnek.
pls privát.
thx -
lorencz
tag
Myaudio power-l van valami használati tapasztalata valakinek?
-
nagysandor79
aktív tag
nagyon kíváncsi leszek hogy mit alkottak vele.hétfőn feladtam a pesti szervizbe a tabletet, pénteken hívtak hogy készen van. kb 1600ft a szállítási költség hétfőn vagy kedden érkezik.
-
Nataniel
aktív tag
Bocsánat,hogy OFFOLOK, de nem tipusazonos.
Probléma a következő: (hátha láttatok már ilyet,és nincs tipustopic,se nagyjából semmi a neten)
Van egy Yarvik Luna 10c az ismerősnek, egy microsd-t kapott, nagyjából két napja tette a gépbe, a gép tegnap este megfeküdt. De nagyon.
Nem kapcsol be,nem reagál semmire,nem lehet recoverybe tenni,ergo tégla módban van. (aksinál melegedik) Nem rootolt,gyári rom van rajta,nem volt piszkálva...
Semmi beavatkozás.Van valami ötletetek,hogy mi okozhatta a problémát? (Gyanithatóan nem az sdkártya.)
-
nagysandor79
aktív tag
3 db emailt küldtem a Myaudionak jön a visszajelzés hogy elolvasták, de ..... válaszolni. ez milyen eljárás??
-
törölt tag
válasz
nagysandor79 #2180 üzenetére
Hozzám is került egy ilyen csoda(704o) Egy könyvet elolvastam rajta, azóta a fiók mélyén pihen. Inkább az Xperia M2 használom.
-
nagysandor79
aktív tag
még szerencse hogy nyertem ezt a sz.r tabletet, beviszem debibe a szervizbe, erre fel , Ők nem foglalkoznak a Myaudio termékekkel, küldjem fel Pestre. de a myaudio b.szik válaszolni az emailre. most pesti szervizzel próbálom felvenni a kapcsolatot.
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
a tabletem ma egyszer csak elfelejtett elfordulni a képernyő,mit lehetne vele csinálni hogy újra elforduljon????
képernyő lezárásnál elfordul.
meg játékoknál is csak a menüben nem fordul el. -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni. sajna lehet megadta magát a 708qa tabletem. a Myaudio feliraton kívül más nem jelenik meg betöltés során. mit lehet csinálni vele?? nyeremény tablet, garancia elvileg még van rá. de ez a garancia dolog is zavaros , mert a Myaudio nem válaszol az emailre. de elvileg csak ők javítják, de lenne a közelben is szerviz a garancia papír szerint.
-
nesa
veterán
válasz
kraftwerkfan #2175 üzenetére
Peddig pont ez a 2 ami jol es gyorsan megy rajta, filmekhez VLC, yt-hez meg rakj fel egy yt alkalmazast es azon keresztul hasit, netezni hard reset utan jo, de aztan 1-2 het es belassul valamiert, ere engem is erdekelne valami megoldas, meg hogy a magazinok alkalmazas miert nem megy.
Mas tema android alatt nemlehet felhasznaloi fiokokat nyitni?
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok! myaudio 704O típushoz találok é valami okosságot? 4.2.2. eredeti van rajta, de lomha, mint a dög... youtube és médialejátszásra kell elsősorban.
-
-=Valium=-
aktív tag
Egy kis help azoknak akik 704T-vel rendelkeznek és nem találnak firmware-t.
A BEEX S2 tablet firmével tökéletesen működikNem a képen látható Poenixsuite program töltődik le!! hanem egy S2.zip fájl amiben a rockchip batchtool 1.7, usb driver és az img file van.
Egy havi keresgélés és vagy x mennyiségü próbálkozás után
mivel a Myaudio support még csak válaszra se méltatott.
-
Alister71
nagyúr
válasz
sanhose #2172 üzenetére
Köszi.
A vold.fstab szerkesztését megcsináltam, működik. Class 6-os 16 gigás kártyám van, megy vele rendesen, a tárhelyre pedig szükségem van, mert a tab elég jól bírja a játékokat és ezt szeretném kihasználni.
Tudom, hogy veszélyes a szerkesztése, de van némi androidos múltam.
Annó a DPS-re is olyan romot csináltam egy meglévőből, ami már eleve tárhelycserével települt. Csaz ezt a 708QA-t most vettem és nem ismerkedtem még meg vele annyira.
Egyébbként 18.900-ért vettem a Tescóba.
-
sanhose
tag
válasz
Alister71 #2171 üzenetére
Ha jól olvastam akkor nincs, az Allwinner A31-hez billentyű kombináció a recovery menübe lépéshez.
4 lehetőség van:1, ADB-ben kiadod a következő parancsot: "adb reboot recovery"
2, A PhoenixSuit programban megkeresed a Recovery módot (APK telepítésnél van)
3, Ha valami oknál fogva a 1.,2. lépés nem müködik akkor, Allwinner A31 recovery menu, ehhez szintén szükség van a PhoenixSuit-ra
- kikapcsolod a tabletet a power(bekapcsoló) gombbal
- nyomva tartod a vissza/back gombot és csatlakoztatod a tabletet a számítógéphez usb-vel
- ha felismerte akkor elengeded a billt. az usb kapcsolat még marad
- megnyomod a power(bekapcsoló) gombot egyszer és vársz 2 másodpercet.
vagy ez.4, Terminal emulator-ban kiadod a következő parancsot: "reboot recovery". Root jog szükséges.
vold.fstab szerkesztése veszélyes dolog, és nem biztos, hogy meg is éri. Ha jól olvastam minden készüléknél más a módszer, és erősen ajánlott a Linux parancsok ismerete. Általában jó minőségű CLASS 10-es memóriakártyát javasolnak hozzá.
-
Alister71
nagyúr
válasz
viperabácsi #2170 üzenetére
A biztonsági mentés és visszaállítás menüben megtalálod a gyári adatok visszaállítása opciót, ez minden adatot töröl a gépről.
Ám a recovery menü előcsalogatása kikapcsolt állapotban engem is érdekelne, hogy melyik kombinációval lehet behozni, mert fizikai gomb csak a bekapcs és egy back van. Ezeket ha együttesen nyomom, nem történik semmi.Más: valaki próbálta már a vold.fstab-ban felcserélni az sdcard-ot az extsd-re? Működik? A belső tárhely elég kicsi, jó lenne ha egy 16-os kártya venné át a helyét.
-
Franczy
újonc
A hard resettel érdemes megpróbálkozni.Én is rendbetettem egy 74SR est.A gyári firmware ami a honlapon fent van egyáltalán hozzá való.?Nem csak nekem volt gond vele ha feltettem.
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Van tesómnak egy myaudio 708qa típusú tabletja.Az lenne a kérdésem mit lehet kezdeni vele mert nagyon belassult létezik valamiféle reset esetleg amit a készülék gombjaival el tudok érni?
-
törölt tag
Sziasztok. Tegnap óta van egyilyen kütyüm (7040 4GB)
A kérdésem pedig az lenne hogy root vagy custom rom vagy valami trükk amivel gyorsabbá lehet tenni van-e hozzá?
-
geryboro
senior tag
romolás közben nálma is produkált ilyeneket, ugy hogy nem csak ott van a hiba.
ki/bekapcs gombot nyomogatva, az akksi 100-on, és nem kapcsol be,
csak kb 50*-re.gyorsan meg is szabadultam tőle hál' istennek.
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Van egy MyAudio Series7 708QA típusú tabletem, és nem indul el. Vissza vittem az üzletbe, hogy küldjék el a szervízbe, ott megnézték, azt mondták, hogy a Google Play Áruházból töltsek le egy rendszerindító UI nevű alkalmazást, és számítógépről tegyem rá a tabletre. Azt mondták, hogy valamilyen piros ördögfej az alkalmazás logója, de sehol nem találtam ilyet. A tableten resetelés után jelenleg ez olvasható: "A(z) rendszer UI alkalmazás leállt." Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet az, amit le kellene tölteni a Play Áruházból?
-
HUNTER3
csendes tag
válasz
HUNTER3 #2161 üzenetére
Bocs mindenkitől, korán írtam. (kb 1 napja szenvedtem de most találtam rá megoldást)
Tablet kikapcs.
Nyomod egyszerre a fel vagy le gombot közben a bekapcs és ahogy bejön az android jel folyamatosan nyomkodni kell a hangerő gombot. Volt már egy pár androidos telóhoz/tabhoz közöm de ilyennel még nem találkoztam... -
HUNTER3
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Lenne egy MyAudio tabletem (vis haveromé csak én próbálom javítgatni).
Lezárta teljesen a tabot a képernyőzárral és annyiszor elrontotta,h nem engedi be + az FH-t is elfelejtette meg a kódját is.... Recovery menü nem jön be semmilyen billentyűkombinációra se....
ILYENKOR MI VAN? -
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio Series 704O tabletem, a gondom az, hogy nem lehet feloldani a képernyőjét. A gombra reagál, viszont a kijelző már nem, semmiféle érintésre. Mi lehet a baja? Így nem tudom kikapcsolni sem. Van valami más módja hogy legalább újra tudjam indítani?
Köszi a segítséget! -
Gombi1975
csendes tag
válasz
topkonzol #1659 üzenetére
Sziasztok!
My audio 7040-es tablettel kapcsolatban lenne kérdésem.Problémám a következő:A tablet már indításkor lefagy nem reagál semmire,próbáltam recoveryből gyalulni,nem segített,majd a fent leírtak alapján próbáltam frissíteni de nem sikerült....leszedtem amit kellett(a megadott linkről)de hiába próbáltam nem települ a Rockusb 3.5 driver!Próbáltam recoveryből is frissíteni,sd kártyáról de az sem működött!Mit tegyek?Win 7 64bites rendszerem van.
Lenne még 1 kérdés,mivel 2 db tablet van,a másik a napokban halt meg,power gomb megnyomásakor a csak a recovery menü jön be,itt is gyalultam de nem segített....
Várom az ötleteket és a pontos frissítési útmutatót(szájbarágósan ha lehet)Köszönöm!
Üdv! -
xyna91
újonc
Sziasztok! Van egy My audio Series 704t-m Felülírtuk a recovery-t de azóta se kép se hang,van valakinek ötlete mivel lehetne próbálkozni? Gép sem ismeri fel,érzékeli hogy valamit rá csatlakoztatunk de semmi több
Segítségeket előre is köszönöm.
-
Dear
újonc
Esetleg tudtok valaki olyat Kecskemét környékén, aki ezt meg tudná nekem nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest