- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
PLaci58 #2504 üzenetére
Úgy néz ki, döglött az alaplap, nem akar beugrani flash módba. Pedig tényleg rengetegszer próbáltam, akku leforrasztás után sem, úgyhogy feladtam. Alkatrész lett belőle.
(#2505) josida1: Hogy kerül ide nexus7 a myaudio topikba??
Amúgy meg gyárilag szándékosan nincs ikonja a kamera alkalmazásnak, play-en keress egy nexus 7 camera appot. Csak ikont rak ki, azt válaszd amelyik ikon a legjobban tetszik és nincs benne reklám. Bár abban a 0.3 Mpixeles kamerában örömöd nem nagyon lesz, én max. QR kódra használom, bár előlapival kicsit kényelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő