Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sony1962

csendes tag

válasz tomi5244 #1121 üzenetére

Tomi5244 Semmilyen hangvételről nincsen szó. A 808-omnál is kemény voltam, és ennél is az leszek. A készülékekkel szemben. Tehát kár fenyegetőzni. Az bosszant, hogy itt véditek a védhetetlen, és óh milyen bagatell az a 75 ezer ezért az kivételes gépért...Én nagyon nehezen szerzek 45, vagy akár 75 ezer forintot.DE! Valóban ebből a májaudiós színvonalból elég volt...én a kisebbikkel szenvedtem. Hála Istennek megszabadultam tőle...És bizony várni fogok! Veszek egy Asus-t, Acer-t. Idővel. Hiába 120 ezer. Hosszútávon mindig a drágább az olcsóbb. Ebben az esetben is igaz! A hangvételre visszatérve. Gyertek át ezen készülék sg fórumába. Az edigital 808-as készülék 195-ös hsz.-nál tudtok legegyszerűbben belépni. Na ott olvassatok erról a csodáról, hogy milyen elkeseredetten írnak.nem én...nég jó, hogy nekem nem lett.

• Hobbbyt

őstag

válasz tomi5244 #1121 üzenetére

Nyugi, sony1962 is csak rontani jön ide a levegőt.
    Alapvetően negatívan áll a dologhoz, ez sokat elárul a szándékáról...

Csak bólogatni tudok arra amit írtál. Ha van időd, várj..

Sokan elfelejtik azt mondani, hogy a gép tényleg patentül van összeszerelve, jó anyagok felhasználásával. 120 ezres gépek megirigyelhetnék..

Remek ár, Gyors-Remek hardver, Remek anyagminőség.. fos szoftver, és 1-2 hiba.
    Valamit valamiért.. aki nem képes racionálisan mérlegelni, arra nem szabad hallgatni.
    Ha egy SGS2 szintű support lenne a háta mögött, alsó hangon 30ezerrel többe kerülne. Ez van.

70ezer fabatka. Ennyiért abszolút versenyképes a kütyü, ha nem a gyári romot használod, szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák