Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony1962
csendes tag
válasz
tomi5244
üzenetére
Tomi5244 Semmilyen hangvételről nincsen szó. A 808-omnál is kemény voltam, és ennél is az leszek. A készülékekkel szemben. Tehát kár fenyegetőzni. Az bosszant, hogy itt véditek a védhetetlen, és óh milyen bagatell az a 75 ezer ezért az kivételes gépért...Én nagyon nehezen szerzek 45, vagy akár 75 ezer forintot.DE! Valóban ebből a májaudiós színvonalból elég volt...én a kisebbikkel szenvedtem. Hála Istennek megszabadultam tőle...És bizony várni fogok! Veszek egy Asus-t, Acer-t. Idővel. Hiába 120 ezer. Hosszútávon mindig a drágább az olcsóbb. Ebben az esetben is igaz! A hangvételre visszatérve. Gyertek át ezen készülék sg fórumába. Az edigital 808-as készülék 195-ös hsz.-nál tudtok legegyszerűbben belépni. Na ott olvassatok erról a csodáról, hogy milyen elkeseredetten írnak.nem én...nég jó, hogy nekem nem lett.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244
üzenetére
Nyugi, sony1962 is csak rontani jön ide a levegőt.
Alapvetően negatívan áll a dologhoz, ez sokat elárul a szándékáról...Csak bólogatni tudok arra amit írtál. Ha van időd, várj..
Sokan elfelejtik azt mondani, hogy a gép tényleg patentül van összeszerelve, jó anyagok felhasználásával. 120 ezres gépek megirigyelhetnék..
Remek ár, Gyors-Remek hardver, Remek anyagminőség.. fos szoftver, és 1-2 hiba.
Valamit valamiért.. aki nem képes racionálisan mérlegelni, arra nem szabad hallgatni.
Ha egy SGS2 szintű support lenne a háta mögött, alsó hangon 30ezerrel többe kerülne. Ez van.70ezer fabatka. Ennyiért abszolút versenyképes a kütyü, ha nem a gyári romot használod, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest