Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
letöröltem a google maps ot meg a streetview ot meg a startup managgerel (amit már neked privátban írtam) kilőttem a felesleges appokat és rendszerfolyamatokat.
-
-
Tobika1
senior tag
??
-
Tobika1
senior tag
Ma este lesz elvileg javított JB vondroid rom!
-
Tobika1
senior tag
Na gyerekek ma megjött az antenna és rendesen szívtam vele! Mikor megjött gyorsan fel is forrasztottam de nem raktam vissza a hátlapot és örültem mint majom a farkának mert olyan erős volt a wifi hogy még a szomszédok jeleit is fogta, majd visszatettem a hátlapot, ez a hátlap tényleg alumínium és úgy leárnyékolja az antennát hogy gyengébb volt a jel mint az eredetivel, vagy 3X szétszedtem meg összeraktam mire rájöttem hogy ez nem lesz jó... ezután visszaraktam a gyárit és észrevettem hogy az alaplapra olyan trehány módon van felforrasztva a vezeték hogy csak lestem, ezután nekiálltam és leforrasztottam a gyári vezetéket és tettem a helyére egy másikat, összeraktam majd a jelem kb 5db-el jobb lett mint amilyen volt. Szóval az a tanulság hogy ne álljatok neki antennát cseréllni mert a fém hátlap miatt reménytelen a helyzet! nem is értem h ki volt az az állat aki ezt kitalálta, vagy legalább tehettek volna valami kis műanyag díszt a hátlapra és a mögé tették volna az antennát....
A másik! Bevilágításra tudom hogy mi az orvosság, egyszer szarul raktam fel a hátlapot és feszült egy kicsit az egész és akkora bevilágításom lett hogy csak lestem, gyorsan szétszedtem és újra összeraktam és jó is lett. Szóval akinek bevilágításos problémája van annak valszeg feszül a hátlapja!
-
Tobika1
senior tag
válasz
pusihusi #1532 üzenetére
Szerintem nem kell ilyen elhamarkodott döntéseket hozni, ez egy új termék, nemrég jelent meg, ugyanezt más márkanéven több országban forgalmazzák, tuti lesz rá majd idővel valami javítás.
Meg azért azt ne felejtsük el hogy ennyi pénzért ár/érték arányban szerintem jó kis tab. ha a szoftveres dolgokat megoldják akkor a legjobb lesz!
-
Tobika1
senior tag
válasz
pusihusi #1525 üzenetére
lehet javítani csak az a nagy helyzet hogy a myaudió eddig csak rom frissítéseket adott ki és és bootloadert nem javította! lehet de ha a gyártó nem csinálja meg akkor senki!
Amúgy nálam ez a battery app ébren tartja a tabot készenléten így gyorsabban merül :S le is töröltem...
-
Tobika1
senior tag
Az sd-t ugyanúgy eldobálja! bekapcsoláskor kiírja h az sd- leválasztásra került. és ébren is tartotta a gépet! Most megnézem sd nélkül készenlétiben jobban bírja e vele.
-
Tobika1
senior tag
válasz
XDModesty #1489 üzenetére
100% hogy jó bele! a vondroidon van egy leírás h h kell megcsinálni. nagyon egyszerű! már azzal is kb 30% jobb volt a jel hogy levettem a hátlapot. Ez az új antenna kb 4X akkora mint a gyári,csak 1mm vastag és fel lehet szépen ragasztani. Pénteken elvileg megkapom...
-
Tobika1
senior tag
Na gyerekek szétszedtem a tabit! gyönyörűen szét lehet pattintani, már ahigy levettem a fém hátlapot egyből jobb lett a jel. meg is rendeltem az új antennát. majd teszek fel róla képeket! ja és úgy vissza lehet tenni a hátlapot h nem látszik semmi nyoma annak h szét volt szedve. óvatosan egy régi bankkártyával szedtem szét!
-
Tobika1
senior tag
Azt valaki nem tudja véletlenül hogy át lehet e formázni ntfs-re a belső tárhelyet valahogy? Mert a fat32 őn nem férnek el a hd és full hd filmek...
-
Tobika1
senior tag
válasz
Tobika1 #1459 üzenetére
Azt vettem észre hogy a tabi egyszerre csak 1 wifi hálót lát míg a telefonom 3at :S a házban lévő routert kb azonos erősséggel látja mint a telefonom de a teló több wifit is lát... Szóval tényleg gyenguska a wifi benne, meg fogom csinálni az antenna cserét. pofon egyszerű szétszedni is, egy régi bankkártyával 1 perc szétszedni
-
Tobika1
senior tag
Itt van egy leírás h h lehet kicserélni a wifi antennát, sokkal jobb lesz a jele, ja és vannak képek a készülék belsejéről, elég könnyű szétszedni, lehet h majd idővel megcsinálom ezt a kis moddingot :-).
Itt a link:[link]
-
Tobika1
senior tag
Megjelent a 4.1 főzött rom is de még ez is tartalmazza a sípolásos gyerekbetegséget, de írták h ez még csak teszt verzió, majd hamarosan lesz a javított
-
Tobika1
senior tag
válasz
gyurkesz72 #1437 üzenetére
Szerviz...
-
Tobika1
senior tag
Gyerekek a real racing 2ő és a shadowgun csak úgy hasít ezen a tabon, nagyon élvezetes rajta a játék
-
Tobika1
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=qhflufwJY0s&feature=plcp
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #1335 üzenetére
Már megint trollkodsz! Mi közöd van hozzá? Már nincs is ilyen tableted! akkor meg húzzál innen!
Tényleg csak azért jársz ide hogy rontsd a levegőt... Ha ennyire szar neked ez a tablet akkor miért írod sg-n hogy ha jó lesz a javított jb akkor veszel egy ilyet?Ezután már írhatsz akármit is , már nem vagy hiteles itt...
ui.: Amiért te visszavitted a legutóbbi tabletedet, a töltés hiba miatt azt más megoldotta egy rom frissítéssel, na ennyit rólad!
-
Tobika1
senior tag
Nagyon kihalt ma a fórum...
-
Tobika1
senior tag
Na van valami változás?
-
Tobika1
senior tag
válasz
Hobbbyt #1312 üzenetére
Szerintem tedd vissza a főzött romot, a jb az sípol, fos... nem tettél fel valami buzeráló appot ami elcseszhette a töltésedet? JB tedd fel valamelyik romot, kíváncsi vagyok h megjavul e.
az sd az maradt, továbbá ha nem full fényerőn használod akkor sípol...
Majd írd le hogy mire jutottál!
-
Tobika1
senior tag
Én is tapasztaltam hogy bal oldali hangszóró sokkal hangosabb mint a jobb de nem is hangosabb hanem inkább tisztább, élesebben szól, olyan mint ha a jobb oldalit fordítva kötötték volna be...
-
Tobika1
senior tag
ez új szállítmány lesz, reméljük a legjobbakat
állítólag jb javítás is hamarosan lesz
-
Tobika1
senior tag
Belülről a kicsike:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest