Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Az Omron kapcsolókat ki lehet cserélni ugye?! Valaki tudna infókat, hogy esetleg hol tudok venni hozzá legolcsóbban újakat?! A régiek sajnos nagyon könnyen benyomódnak, a kezem súlya alatt is kapcsolnak sajnos.
-
Kroni1
veterán
Az MX518 V1 és a V2 belseje megegyezik teljesen? Arra lennék kiváncsi konkrétan, hogy egy V1 belsejét bele tudom-e tenni egy utólag vett G400 házba, vagy esetleg a kapcsolók, vagy a görgő nem egyezik meg teljesen pontosan?
-
Kroni1
veterán
válasz
superecneB #703 üzenetére
Én is 500on tolom, és semmi változást nem vettem észre a több periféria működésében.
-
Kroni1
veterán
Valaki tudja mivel tudnám 500HZ-re állítani az egeret? Win XP SP3-at használok és a Mouserate switcher 1.1 csak az SP2vel megy.. Van esetleg más megoldás?
-
Kroni1
veterán
Ne végülis vettem egy ilyen Dark Knight edition-t és meglepetésemre nem 1600 hanem 1800dpi felbontást tud, (a régi elvileg 1600-as volt) és nem az 5 pici talp hanem a G5-ről ismert 3 nagy talp van rajta..
A burkolata pedig tényleg nem a fényes, hanem matt, ezáltal sokkal jobb a hosszű csatákhoz! Egyenlőre nagyon tetszik egyedül ezzel a batman jellel nem vagyok kibékülve, lekophatna gyorsan!
-
Kroni1
veterán
Egy ideje gondolkodom egér vásárlásán, és körvonalazódni látszik a választás: Deathadder-t mondták sokan legjobb egérnek, és az MX518-ast. Nekem a MX518 formája jobban bejön, ilyet veszek szerintem. Bármilyen tanácsot tapasztalatot szivesen vennék, de sajna nincs időm nagyon visszaolvasni.
A Dark Night Editionról van valakinek tapasztalata? Más a burkolat anyaga mint a korábbinak?
Azt a hülye Batman logót le kéne majd szedni róla higitóval és szép is lenne ez az egér..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest