Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
vodrosjozsi #57 üzenetére
Csak a duplakoppos ébresztést kell kikapcsolni. Ezek a munkásruha-zsebek durvább anyagból vannak, és állandóan felébresztik a mobilt (tudom, mert ismerek olyanokat, akik úgy jártak, mint te), de ha nem reagál a képernyő az ébresztésre, nem is akar feloldani.
-
vence
aktív tag
És a Sam az, aki már az előrendelési időszakban intenzíven erodálja a csili (és abszolút irreális) ajánlott árakat ...
A dupla táras stb. bevezető akcióban € 340 körül máris elérhető
a Galaxy A56 256 GB -os verzió.Az egy más dolog, hogy még ezen az árszinten sem igazán jó vétel,
mert már ettől jóval jobb árakon is elérhetők összemérhető telók,
12 - 512 GB-os verziőkban is.
(Ez pedig akkor min. € 100 árelőny, ill. felár, ahonnan nézzük!)Hogy a modernebb külsőt, IP68-al fűszerezve, 60+ W töltés stb.
most ne is részletezzük.Persze ezt bizonyos mértékben minden márka előadja ...
-
Az a 45W-os töltési sebesség igazán szép, mikor az S25-nek be kell érnie 25W-al.
-
Ez volt a nagy bejelentés?
-
-
csubííí
senior tag
-
Monday69
csendes tag
válasz
PedroPascal #40 üzenetére
Köszönöm! :-)
-
janeszgol
félisten
Ez üzlet. Megveszel egy Ultrát 600 ezerért (vagy picivel felette), de igazából az ár lényegtelen. a 128 GB-os legkisebb aktuális S is közelíti a 400 ezret.
Szóval megveszel egy drága telót úgy, hogy közben hangzatos ígéreteket kapsz a frissítések terén. Aztán jön ez a variálás. Ez üzlet.
-
cs.zs.
veterán
"...az újakkal mi lesz, ha pl. csak két évente lesz új Droid?!..."
Épp ellenkező a trend, azaz hogy 1 új főverzióra már nem kell egész évet várni.
2025 tavaszán még épp folyamatban vannak a 15-ös főverziós frissítések,
közben pedig már akár 2025 nyarán megérkezhet a 16.
Erről több helyen is szó volt, pl itt, és pl itt.
Sajnos ezzel a mobilok többéves frissítési időszaka lerövidülne. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
PedroPascal #34 üzenetére
Nem.
S2 óta samsung telefonjaim vannak (S4-s9/Note 2-Note5-Note10 és az újabbik A széria és míg az előbbi telefonok nem produkálták az A szériás telefonok közül mind így ez elég gáz.
Zsebben hordom, kertészeti állásban vagyok és folyamatosan fel akar oldani a telefon. Ennél a telefonnál (A35) már ki lehet kapcsolni a kijelző bekapcsolását az érintésérzékenység bekapcsolása mellett de ez új dolog. -
vence
aktív tag
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Hmmm!
Amióta 1 TB-os telód van, mintha kicsit máshogy látnál egyes dolgokat.
-
vence
aktív tag
válasz
PedroPascal #53 üzenetére
Gondolom a 6-8 GB-on is hasítani fog az új rendszer ...
meg az AIvagy a bőkező 128 GB-ra már rá sem eresztik?
És ennek a topiknak nem is a flagship-ekről kellene szólnia,
hanem pl. arról, amit most írtam.
~500 Euróért tavalyi kamerák, meg nem bővíthető 128 GB egy "fotós" telóba ...
Persze Sam bácsi sosem volt szégyellős. -
PedroPascal
őstag
Jobb a helyzet mint az Apple-nél aki úgy mutatta be az új 16 szériát hogy nem volt hozzá a beigért új AI, még most is csak csepegtetik.
Samsung előrébb jár ebben de a régi modellekre is meg kell oldani ami nem megy egyszerűen.
Új korszkba léptünk ez a nagy gyártókat is megfogta lehet látni. -
-
-
Potyka03
senior tag
válasz
PedroPascal #47 üzenetére
Persze,megértem,kicsit fluidabb lett a rendszer. De igazából sok extrát nem tartalmaz hogy megérje várni rá ennyire. Főleg hogy az AI-ra épül,ami nekünk magyaroknak kevésbé használható
-
PedroPascal
őstag
Most ezt elbaszta a Samsung és sláger lett ebből.
Amúgy 1 hónapja használom S25-el az új rendszert és szerintem nagyon jó lett uh okkal várják. Tab S9-et is használok mellette meg az al előd is S23 volt. Van összehasonlítási alapom és nekem sokkal jobban tetszik a OneUI 7. -
Potyka03
senior tag
válasz
LosBlancosRM #44 üzenetére
Most az egyszer késik egy frissítés és már hisztizés van. Szerintem pont megvagyunk enélkül.... Tudjuk hogy megfog jönni,nincs gond,késik,előfordul. Az ember is késhet a csekk befizetésével,még se kell beszámolni róla hogy miért
-
vence
aktív tag
válasz
janeszgol #36 üzenetére
Érdekes a 100 -120 Euro-s A06 -osokba tud tenni fizikai
közelségérzékelőt a SAM is ...
Tudja valaki a megfejtést ??Nem ismerős az A36 ??
Segítsek ?
... ott van a kezedben!
.... a jobbik változata![link] << a gyengébb /LATAM verziót kell nézni!
SoC >> [link]€ 450 vs.
8 -256 GB - os napi ár - DE ...... ~ 230,- /OTTO
.................................... - AT ......... 237,- / MM
No virtual proximity!Ok, nem nyitóár, de mikorra fog ennyit esni ...
és addigra már milyen más telók lesznek ???... és mit ér az "élelmes" 20% a kb.félárhoz képest ?!
Mindenki maga dönt, mire költi a pénzét. -
PedroPascal
őstag
Itt tudnak segíteni. Van néhány alap kupon ami szinte mindig él. Ilyen a AYCM10 ami -10%. Jelenleg van egy másik publikus AIKVIZ5 ami -5%. Jelnleg csak 3 kódot lehet kombinálni. 10+5+5%. Ezekhez amit mutattam még lehet adni egy CRP-vel kezdődő kupont ami -5%. Vagy a fórumban kunyerálsz vagy a Samsungnál kérsz pl a chaten, ha adnak.
-
Monday69
csendes tag
válasz
PedroPascal #8 üzenetére
Szeretnék ilyen élelmes lenni, hogyan legyek?
-
Potyka03
senior tag
válasz
LosBlancosRM #14 üzenetére
Most tényleg ennyire lényeges számodra a mindennapi életedben a One UI 7???? Mi van a 7-es verzióba ami olyan fontos neked hogy AZONNAL kell????
Sose értem ezeket,nyugodj meg,majd megérkeznek a "régebbi" eszközökre is. -
janeszgol
félisten
válasz
PedroPascal #29 üzenetére
Nagyon ritkán van olyan gond, hogy nem úgy teszem a fejemhez és világít a kijelzője. De olyan még soha nem volt, hogy elemelés után ne kaptam volna képet. A04s-től A54-ig.
-
cs.zs.
veterán
válasz
PedroPascal #34 üzenetére
Jaja,
kb mint a
"volt egy barátnőm, nagyon fogazott, eként senkinek nem ajánlom hogy nővel kezdjen!" -
cs.zs.
veterán
válasz
A25 és A54 is van a családban. Mindkettő hibátlan.
-
PedroPascal
őstag
válasz
vodrosjozsi #31 üzenetére
Ez nem baráti. Így értem miért panaszkodnak erre.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
A52s-ben voltak gondok, a53-ban is.
Hívás után sötét maradt, ha sötétben volt (zsebben) akkor folyton fel akart oldani és ha pin kódos zárás volt akkor 3 órára is lezárt a telefon emiatt. -
válasz
Jack Oneill #27 üzenetére
Samsung Galaxy A56 - Full phone specifications
Virtual Proximity Sensing -
cs.zs.
veterán
válasz
vodrosjozsi #24 üzenetére
Ezek nyitóárak. Pár hét - pár hónap és lejjebb mennek.
Fura nekem az 1200 nit kijelző hangsúlyozása a 2 drágább modellnél.
Az A25 tesztjében 1459 nit volt mérhető. Visszafejlődés van? -
válasz
vodrosjozsi #22 üzenetére
Nap kommentje. 🤣
-
vodrosjozsi
addikt
Tök jó az A56, végre elérte az A52s szintjét
Bár szemét vagyok mert a tavalyi A35 is elérte már meg az A55 is de ez most picit túl is lépte -
-
Remélhetőleg nem virtuális közelségérzékelőt kaptak...
-
-
Vtwo
senior tag
Rosszabra számítottam, ez mondhatni diszkont árazás a brutál inflációt figyelembe véve.
Ha jól emlékszem annó pl. az A34 8/256 195e fabatka volt. -
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #15 üzenetére
+1
Igen amit az Apple elkezdett az sem jó. Ez leginkább a kameraszoftverben keresendő, teljesen értelmetlen különbségek, amik mögött nincs fizikai érv (tehát nincs mögötte más összeszerelés, eltérő kiszerelés).
Iylen többek között a a mikrofon utólagos állítása a kész felvételen. -
LosBlancosRM
őstag
Ezekre is sikerült elkészíteni a OneUI7-et? Biztos erősebb bennük a SOC, mint a 24U-ban. Meg drágábbak is. Ja, hogy ezek még hajthatnak pénzt.
-
janeszgol
félisten
200 ezer forintra? Mondjuk reális is lehetett volna. Mert M2-es Air már 300 ezertől van, iPad Mini az i15 Pro SoC-val (mínusz 1 GPU mag) 250 ezertől. Szóval igen, a 220-250 ezres árszint nem lett volna elrugaszkodott. Csak ott az i13 és i14, amik még kaphatók. És azokat kukázta volna, én emiatt nem tettem ennyire olcsóra a 16e-t.
Ha a 16e jött volna 220-250 ezerért, a következő modern lépcső lenne a sima 15, ami 330-350k. Túl nagy rés lett volna a kettő között.Ha nem a Pro-kat, hanem a simákat vette volna ki a kínálatból az alma, akkor jöhetett volna a 16e ennyin, mert lenne 13 Pro mondjuk 250 körül és 14 Pro meg 300 körül. Egy i14 Pro-nak marhára tudnék örülni. Sokkal jobb telefon, mint a 16e, de jobb a 15-nél és a 16-nál is (kamerában pl).
220 ezres 16e és egy 300 ezres 14 Pro közül mindig az utóbbit venném.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
TechChap a hands-on videójában 400 és 500 fontos árat mondott (195 ezer és 245 ezer forint) az A36-ra és az A56-ra. Ahhoz képest tényleg baráti, aztán meg úgyis beesik és rámegy mindenki a kuponvadászatra is...
-
janeszgol
félisten
válasz
PedroPascal #8 üzenetére
De a 16e 5x jobb telefon. Csúcs SoC, és a frissítések mindig pontosan érkeznek a többi telóéval. Ez 5x jobb nálam.
-
janeszgol
félisten
Igen rendben van, pláne akkor, ha direkt visszatartják majd itt is, hogy eladják az újat.
Nem rosszak, az A26 majdnem egy A54 újra kiadva, szóval árban nem vészesek.
S23 FE, S24 FE a jó vásár, vagy a Xiaomi 13T/Pro, 14T/Pro mindig jolly jokerek.
200k alatt jó vétel a Honor 200 Pro, Pixel 8a. Inkább ezeket venném az A-k helyett. -
PedroPascal
őstag
Aki élelmes az tudja hogyan kell már az elején legalább -20%al olcsóbban venni a Samsungtól. Iphone esetében nincsen ilyen lehetőség, így a 16e közel 2x drágább. Annyi hogy 16e kvázi megkapta a csúcs teljesítményt de sok butított kompromisszum mellett. Ha samsung is csinálna olcsóbb kompakt telefont esetleg 3D arcfelismerést is tenne a telefonjaiba az ujjlenyomat olvasó mellé akkor nem csak a 16e lenne felesleges de a többi modell eladása is csökkenne az almánál.
-
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
+50K és S24 FE. Teljesen más élmény.
-
Ricardo
titán
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Ezt lehetett tudni. Legalább nem jártunk úgy , mint a nemrég bejelentett 16e- vel, hogy jóval drágabban nyitott,mint vártuk.
Arra leszek kíváncsi, milyen üzemben csökken majd az ára. Pár hónap múlva szerintem jó vétel lehet az 56. -
Elsőre soknak tűnik a 256 GB-os A56 220 eft-os ára, (még akkor is, ha az előd A55 215 eft-on nyitott, tehát tulajdonképpen az A56 olcsóbb lett, mint az A55
)
-
doooo
veterán
Azért az a cím lehetne lényegre törőbb is...
-
Roxbury
őstag
Ez a 6 év ez tényleg rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Óra topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest