Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Miért lenne a “szabad felhasználhatóság” megszokott? Az a gép úgy van kitalálva hogy macOS-sel fusson. Ők nem hardvert árulnak előtelepített OS-el. Veszel egy ASUS laptopot, ott a hardvert veszed meg, azt csinálj vele amit akarsz, az hogy gyárilag ráderőltetik a Wint az más kérdés (általában opció OS nélkül venni).
Az Apple ezzel szemben egy kész csomagot ad neked. Pontosan ezért teljesen hidegen hagyja őket hogy ki mit próbál ráhegeszteni. Sőt a macOS-t sem rakhatod más gépre mint a sajátjuk. (AS bemutatása óta asszem mindenféle kiskapu bezárult Hackintosh ügyileg, de nem vagyok naprakész).
-
moleculez
veterán
Az hogy az AS-ra nem lehet Linuxot tenni azt még mindig nem értem miért hátrány?! Az Apple nem egy mindenes platformot mutatott be, hanem HW-SW szorosan integrálva van, alacsony szinten, ahogy szétválasztod, borul az egész. Ez igaz iPhone/padra is, hogy jojo, de miért nem fut rajta android
. Nekik miért kéne a Linuxxal foglalkozni?
-
moleculez
veterán
De hogy minden laptop alatt megy a sírás a tetves ethernet miatt… igen egy filléres tétel ami nem kellene hogy lemaradjon egy laptopról, főleg ebben az árkategóriában. Millió egy olyan feature/alkatrész van egy laptopban amit én pl nem használok, de más igen. Ha ott van, és nem kell akkor nem használod, kész. De miért zavar hogy ott van?!
Ezt esküszöm nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest