- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Miért lenne a “szabad felhasználhatóság” megszokott? Az a gép úgy van kitalálva hogy macOS-sel fusson. Ők nem hardvert árulnak előtelepített OS-el. Veszel egy ASUS laptopot, ott a hardvert veszed meg, azt csinálj vele amit akarsz, az hogy gyárilag ráderőltetik a Wint az más kérdés (általában opció OS nélkül venni).
Az Apple ezzel szemben egy kész csomagot ad neked. Pontosan ezért teljesen hidegen hagyja őket hogy ki mit próbál ráhegeszteni. Sőt a macOS-t sem rakhatod más gépre mint a sajátjuk. (AS bemutatása óta asszem mindenféle kiskapu bezárult Hackintosh ügyileg, de nem vagyok naprakész).
-
moleculez
veterán
Az hogy az AS-ra nem lehet Linuxot tenni azt még mindig nem értem miért hátrány?! Az Apple nem egy mindenes platformot mutatott be, hanem HW-SW szorosan integrálva van, alacsony szinten, ahogy szétválasztod, borul az egész. Ez igaz iPhone/padra is, hogy jojo, de miért nem fut rajta android
. Nekik miért kéne a Linuxxal foglalkozni?
-
moleculez
veterán
De hogy minden laptop alatt megy a sírás a tetves ethernet miatt… igen egy filléres tétel ami nem kellene hogy lemaradjon egy laptopról, főleg ebben az árkategóriában. Millió egy olyan feature/alkatrész van egy laptopban amit én pl nem használok, de más igen. Ha ott van, és nem kell akkor nem használod, kész. De miért zavar hogy ott van?!
Ezt esküszöm nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest