- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz
albert8 #30211 üzenetére
Igen, valamit számít, de lövésem sincs, mivel én utoljára 1993-ban voltam munkanélkülin, aztán jött a sereg
, leszerelés után meg mindjárt megtaláltam álmaim munkahelyét.
A fiam kapott 330 körül néhány éve, miután egy napot töltött munkanélküliként, pedig neki aztán tényleg nem volt acélos a fizetése.
Trident: Te aztán nem sz@rral gurigázol!Fiam készíti a magaságyásokat, tavaly egy-kettő már egész szépen termett. Idén plusz egy hadrendbe állítva, lassan készül a második.
Discovery: az első 3 - 4. évad nem volt rossz, de az utolsó évad nem jött be. Azt én sem értem, hogy miért kell bvz1kk4l telerakni minden egyes sorozatot. Picard első évadát abbahagytam, de szerencsére valamikor újra kezdtem és az utána következő évadok szerintem egész jók voltak.
Trident: Te az ország melyik szegletében laksz? Olajfákkal kapcsolatban nincs tapasztalatod? Asszonynak ígértem egyet, de lehet könnyelmű ígéret volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest