Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
"Azt a kollegás részt nem értem? Az a lényeg, hogy nem saját lakást indítanak belőle? Az tényleg nagy kreténség."Ha ezt tőlem kérdezed, akkor a válaszom az, hogy bárki felveheti, aki megfelel a követelményeknek. Ja és a slusszpoén az, hogy azért döntöttek új ház mellett, mert ami volt abban nem volt hozzáépítve a garázs és ahhoz hitelt kellett volna felvenniük, így ez jobban megérte nekik. És gondold el mennyien építettek vagy költöztek új kéróba.Az esküvőhöz nem kell kiadást számolni. Elmennek az anyakönyvibe és összeadják. Jó az iratok stb. az pénz, de a többi nem szükséges. Sokan így csinálják.mobal
Ha a nagy része megvan az szép eredmény és gratulálok!
Az életemben nem volt és nem is lesz /hacsak nem nyerek a Lottón/ még a közelében sem a félretett pénzem.
Viszont a hitelem én is letudtam még a lejárta előtt /2025/, ami tényleg nagy súly volt. Mindenkinek azt tanácsolom, ha nem muszáj ne vegyen fel, pedig én forint alapún voltam, ami nagyobb szopás volt a devizánál, de az élet engem igazolt, hogy nem devizában vettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing CMF Phone 1
- DELL T7820, T7920 WIN11 KOMPATIBILIS DUPLA PROCESSZOROS (Silver/Gold/Plat) ERŐMŰVEK ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest