- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
"Azt a kollegás részt nem értem? Az a lényeg, hogy nem saját lakást indítanak belőle? Az tényleg nagy kreténség."Ha ezt tőlem kérdezed, akkor a válaszom az, hogy bárki felveheti, aki megfelel a követelményeknek. Ja és a slusszpoén az, hogy azért döntöttek új ház mellett, mert ami volt abban nem volt hozzáépítve a garázs és ahhoz hitelt kellett volna felvenniük, így ez jobban megérte nekik. És gondold el mennyien építettek vagy költöztek új kéróba.Az esküvőhöz nem kell kiadást számolni. Elmennek az anyakönyvibe és összeadják. Jó az iratok stb. az pénz, de a többi nem szükséges. Sokan így csinálják.mobal
Ha a nagy része megvan az szép eredmény és gratulálok!
Az életemben nem volt és nem is lesz /hacsak nem nyerek a Lottón/ még a közelében sem a félretett pénzem.
Viszont a hitelem én is letudtam még a lejárta előtt /2025/, ami tényleg nagy súly volt. Mindenkinek azt tanácsolom, ha nem muszáj ne vegyen fel, pedig én forint alapún voltam, ami nagyobb szopás volt a devizánál, de az élet engem igazolt, hogy nem devizában vettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest