- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz
#16820480 #774 üzenetére
Középen egy Hivox Alces 3 van (ennek a hátulját látod a képen), amiből két pointe tápkábelen megy az áram a dac-ba és erősítőbe.
Tápkábel verziójára nem emlékszek. Igazából márkára sem emlékeztem, csak leolvastam a kábelről.Úgy rémlik, hogy csere-berével kerültek hozzám.
-
bigmasterg
addikt
Több, mint három éve nem módosítottam rajta:
Minőség nem épp a legjobb, asztal aljában ilyenkor már nincs sok fény és csak telefon volt kéznél.
Amúgy az erősítő (CEC HD53N) alapvetően balanced fejhallgató erősítő, de van rajta hangfal kimenet is.
Erről szokott szólni egy kis hivox modos sound art w2 is.
K1000 gyárilag balanced, azon kívül aSenn HD650-hez van balanced kábelem, többi fejes sima jack-el megy róla.De most lépek kicsit portable irányba. Ha minden jól megy, akkor jövőhéten már tudok róla képet rakni.
Szerk.:
Régen ide raktam egy-két hangcuccról képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest