- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az ottani topicban már megbeszéltük, hogy az usabeli obfuszkált azonosítót is visszafejtette elonjet, amit kifejezetten azért igényelhetnek, hogy ne legyen automatikusan közismert melyik gép az. Attól, hogy valami lehetséges, még nem jelenti azt, hogy szabad és hogy nyilvánosan közzétehető.
Az doxolós "jóember" pedig ez volt, amit a média ártatlan elnyomott emberként állított be. Pedig egy bűnöző, aki távolságtartási végzést is kapott már az online zaklatásai miatt. Lehet ezt nem hozta le az itcafe. Egyébként a teslával szemben is indított kamu pert. A facebook ellen is, mert szerinte ő találta ki azt.
-
nozs23
addikt
Illetve shadowban volt azokra a posztokra, ahol a közönség kifütyülte Musk-ot, majd a Threads megjelenésekor is visszaszorították a posztok elérhetőségét. Sőt, még ha Twitteren konkrétan rákerestem a threads-re (aminek amúgy nyilván trending topicok között kellett volna lennie), akkor sem találtam semmi értelmeset, viszont vagy 10 féle crypto scam reklámot kellett blokkolnom.
Tehát moderáció van, azt korlátozzák, ami zavarja Muskot. For you-t ritkán pörgetem már, mert oda a seggnyaló kékpecsétes sereg tartalmai mellett folyamatosan berak valami szélsőjobbos amcsi politikai aktivistát, hiába tiltom első poszt után, pár nap után megjelenik egy újabb, pedig konkrétan senki ilyen nem követek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph 50 százalékkal csökkentek a reklámbevételek, a Twitter cash flow-ja még mindig negatív – Elon Musk saját bevallása szerint elszámolta magát.
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest