Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1748 üzenetére
"Megváltozott volna a Budapest-Nyíregyháza vonal az alföld5-ös után,vagy mi?"
Igen, elkészült a Debrecen-Nyíregyháza szakasz(: A 100as vonal Bp-Debrecen szakaszára gondolsz és ha jól tudom akkor csak az objektumozásban volltak korrekciók. Ha megnyitod editorban és hibás útvonalat jelez, akkor az a probléma és újra kell menteni, de szerintem be sem töltené úgy a szimulációt.
Ha elolvastad a leírást, akkor biztosan emlékszel erre a részre: "Az Alföld 5-höz készült küldetések egy része használható az Alföld 6-ban is, de a Debrecen utáni ívből indult illetve ott végződött küldetések, Békéscsaba Gyulára vezető ívében indult illetve érkrzrtt küldetések, a Szolnok – Lakitelek - Kecskemét vonal vonatai, valamint a Kecskemét – Városföld szakaszt érintő vonatok útvonalai hibát fognak jelezni. Ezek hibás útvonalait javítani kell. Változtatás a vágányrendszerben máshol nem történt."
Nem biztos, hogy így van, de nekem gyanús: még ha a vezetett járat útvonala jó is, attól még lehet, hogy időben kb akkor "lép be" egy AI az activitybe, amikor kiérsz a Nyugatiból és ez az AI használ olyan útvonalat, ami módosítva lett az Alföld5-höz képest és emiatt fagy ki.
Ha nem így van, akkor valaki javítson ki köszi!
De ha csak Debrecenig megy, akkor szerintem próbáld Alföld5 alatt!
Amúgy attól, hogy az Alföld3-ra készült feladatok elindulnak az Alföld5-ben, még koránt sem igazolja, hogy az 5-re készült feladatoknak jónak kell lenniük a 6-ban is! Ez attól függ hogyan módosult a pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest