Hirdetés
Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Köszönöm, hogy foglalkoztál, vele. Vannak segítőkész emberek, mindig is tudtam.

Nem figyeltem igazából erre, erre de tény, hogy furcsáltam, hogy folyamatosan hiba üziket küld ki arra is amit a supporton ínak. Lehet, hogy elgépeltem ezt, de többször is hibaüzüzett. Szóval úgy döntöttem, hogy megoldom erőből, mert volt fenn egy régebbi sql server, és nekem azt írta, hogy frissíti, de hát nem ment, szóval régi szerver le, új fel. Most fel is települt, bár még találkozom, érdekes hibákkal, de azt már inkább az én sql tudatlanságomnak tulajdonítom.
Szóval az eredeti próbléma megoldódott, most már csak a többi újat kell megoldanom. Dehát szoftvereknél ez már csak így van
Mégegyszer köszi a segítséget.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest