- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- eGPU tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz Steve-0 #6707 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a válaszod!
Sajnos megtapizni nem tudom őket, mert nálunk itt vidéken nincs semmi.
Max. ha bejutok a helyi Vodafone üzletbe, akkor a Dell -t meg tudom nézni, de az még nem túl sok az összehasonlításhoz.
Ezért is próbálok hagyatkozni a Ti tanácsaitokra!
(Te mit gondolsz a felbontásról? Mi jobb, a jobban látható mert nagyobb pontokból álló 1024*600, vagy a nagyobb területű, de apróbb pontokból - ezért lehet, hogy kevésbé jól látható - 1366*768?)A teljesítményt akkor nagyjából jól tippeltem, hogy egy Atom nem feltétlenűl visszalépés a mostanikoz képest. (Bár bevallom néha idegesítően lassúnak érzem, de még használható. Egy pici géppel szemben nyilván kissebbek lennének az elvárásaim. Bár ki tudja, amit ajánlasz subnoti elvileg érezhetően jobb.)
Az az 5 - 7 órás akkumlátoros üzemidő nagyon jól hangzik. (A subnoti-k is ennyit tudnak, vagy csak a netbook -ok?)
Megnéztem azt a HP subnotit, nem tűnik rossznak, sőt!
Csak azt nem tudom, hogy ha azt választom, akkor menjek be egy boltba (vagy egy webáruházba), és vegyem meg, vagy vegyek egy Dell Mini -t a Vodánál a VBKJ -m terhére, és azt eladva vegyek-e egy ilyet helyette.Sajnos nem egyszerű dolgok ezek.
Köszi még egyszer a válaszod!
Ha van még valami szívesen olvasok és informálódok. (Csak sikerüljön végre választani valamit.)Üdv:
LaciMajd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
chikasszo
csendes tag
válasz Steve-0 #4722 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy sikerült megtapogatni?
Esetleg kipróbálni?
Atom 230 mennyire gyenge?
Point Of View Mobii ION Mini, 10,2" -
-
runner 125
nagyúr
válasz Steve-0 #4722 üzenetére
H őszinte legyek, még nem is hallottam ilyenről...
Esmein
Jaja, ilyenről hallottam már én is. Bár jóval többért, 10k-t megérhet.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
sagit
veterán
válasz Steve-0 #3503 üzenetére
Ez is egész jó.... a kicsi billentyű annyira nem hátrány, nem gépbe fogok mindent leírni, csak ami nagyon fontos és nem kéne elfeledni PL ZH-k stb...
A 2,5-3 óra elég kevéskének tűnik nekem... olyan 4-5 óra kellene nekem, akár lehet drágább is ha a nagyobb aksi annyival drágábbá teszi....
Tehát akkor még 1* mi kéne
Leg fapadosabb gép, amin elmegy XP de a Linux is megteszi csak netezni lehessen
DE: 1024*x es kijelző + nagy üzemidő ...szerk:
amit itt írnak erről a netbookról az igaz lehet? A 10 órás üzemidőre gondolok... mert szerintem kamu, viszont ha nem akkor 90-100k-t is megérne nekem[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Stanley-B.
őstag
válasz Steve-0 #1516 üzenetére
Az már van
Az írást olvastam, onnan jött az ötlet is, nem tűnt rossznak ár/érték arányban, de ha tényleg olyan kicsik a billentyűk még gyereknek is
Ezt a HP gépet is néztem, msn/skype meg internetre szerintem elég.
A Toshibáról nem is hallottam, de most nézem, a HP vagy ez szerintem tuti jó lesz.Köszi a segítséget rakal & Steve-0
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Steve-0 #1494 üzenetére
Ahogy nézem ugyanott van S10e teszt is.
A bill.-t itt is dicsérik, külön kiemelik, hogy 83 szót tudtak egy perc alatt legépelni (10 ujjas vakon gépeléssel) 1 perc alatt, míg asztali bill.-en 88-at.
De ahogy nézem a speckókat, szinte mindenben megegyeznek (kijelző mérete és felbontása ugyanaz, ugyanannyi usb port van rajtuk, mindkettőn expresscard slot -persze különböző méretű mindkettőn-, hdd ugyanakkora). Ami plusz a Lenovoban hogy alapból 6 cellás aksival van, legalábbis az általad beírt specifikációk alapján.A napokban én Saturnban és MM-ban voltam körbenézni, de ott HP biztos nem volt kiállítva, Lenovoból pedig lehet hogy csak az S9, de ezt nem mondanám biztosra.
Na szóval én se tudom hogy döntenék a 2 közül...
-
adalbert1
veterán
válasz Steve-0 #1492 üzenetére
Közben találtam róla tesztet is.
Gondolom kijelző ugyanaz mint a Lenovo S10-nél, lévén csak ők ketten használják ezt a felbontást.
Ami nem tetszett hogy csak 2 USB van rajta, és hogy egérnél még mindig ezt a 2 oldalt van a 2 gomb megoldást erőltetik. A billentyűzetre viszont nagyon kíváncsi lennék, a tesztben dicsérik nagyon... + Külsőre is nagyon ott van.Olyan helyről veszed ahol esetleg van kiállítva is?
-
adalbert1
veterán
válasz Steve-0 #1485 üzenetére
Most látom csak hogy van ilyen topic is, már napok óta ezen gondolkozok, eddig úgy néz ki hogy a Wind felé billen a mérleg nyelve.
A HP2140-ről még nem is hallottam... Ugyanaz az egész külsőre mint a 2133 csak a belső változott?
Amiket én kizártam eddig:
-FS (számomra túl kicsi bill., csak 2 usb, no kensington, 1.8"-as hdd - persze ez a legolcsóbb)
-Asus (oké, ők kezdték a netbook mizériát, de olvasva valaki garis tapasztalatát a kijelzővel annyira már nem szimpik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest