Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybaa
csendes tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Nálam a Sentelic tapipad működik, és van néhány (!) állítható funkciója, elsősorban ennek szólt az örömöm.
Az érzékenysége nem állítható, de nagyon finoman kell vele bánni, sokszor azt is kattintásnak értelmezte, hogy rátettem az ujjamat, pedig óvatos voltam, tényleg. Végül letiltottam, miután harmadszor is sikerült a start menüben a programokat akaratlanul átrendezni.
Scroll van, vízszintes (nem próbáltam) és függőleges is (próbáltam), az összes állítási lehetőség annyi, hogy be- és kikapcsolhatod.

Úgy működik, hogy jobb oldalon a felső vagy az alsó sarokba kell koppintani (szóval nem húzni az ujjunkat, ahogy én is próbáltam először, mert akkor össze-vissza fog ugrálni
), és akkor 3 sornyit (ez természetesen nem állítható) gördít a megfelelő irányba.Programozható sarkok nincsenek (és nekem nem is hiányzik).
Gépelés alatt kikapcsolható, és beállítható (csoda, hogy nem fix idő), hogy a gépelés befejezése után mennyivel kapcsoljon be.
A felülete szerintem elég kellemes, nem nevezném bőrradírnak.

-
tybaa
csendes tag
válasz
Zola007
üzenetére

Kösz, ezzel végre normálisan működik.
Mikor feltelepült a rendszer (win), azt írta, hogy Synaptic, de persze a két gombon kívül semmit sem lehetett állítani. Megnéztem a hozzá adott lemezt, azon is Synaptic driver van, biztos ami biztos újraraktam, nincs változás.
Leszedtem a linkelt drivert, Synaptic uninstall, újat felrak, és örül, hogy nem csak a két gomb állítható.

Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgatós találkozó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és akkor 3 sornyit (ez természetesen nem állítható) gördít a megfelelő irányba.