Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
user01
aktív tag
-
Shad0w
senior tag
válasz
butch3r
üzenetére
Ez nagyon érdekes, de én nem tudom, hogy mi lehet a baj. Nemhiszem, hogy köze lenne ahhoz, hogy recovery-s telepítőt használsz. Talán próbáld meg az Azonnali kérdések topikban megkérdezni, hátha vki már belefutott és megis tudta oldani.
Igen, másodszorra fogtam csak fel, mi is valójában a probléma...
-
butch3r
senior tag
válasz
butch3r
üzenetére
ahci mód disableden, és azt írja pontsan:
nem található érvényes rendszerpartíció. a telepítés nem folytatható
Shad0w az msi saját ehhez a notihoz adott recovery xp sp3 dvdjét használom, gyárilag fel ajánl több féle particionáló lehetőséget, próbáltam egy partícióval és 40gb+maradékkal is.
-
Shad0w
senior tag
válasz
butch3r
üzenetére
Sztm neki az eredeti meghajtó méretek kellenek. asszem 40 gigás volt a C meghajtó első indításnál. Egyszerűbb ha leszedsz egy nagyon megbízható forrásból egy winxp home telepítőt és azt rakod rá az alján lévő kulccsal. Ha torrentről szeded, akkor keress hozzá vmilyen ellenőrző kulcsot (md5sum, sha1) és a letöltöttet hasonlítsd össze a "megbizható" kulccsal. Ugyanis nagyon könnyű programokat integrálni a telepítőbe, és könnyen belelehet futni ilyen verziókba torrenten. (én az egyetem serveréről szereztem a sajátom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest