Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_001
csendes tag
Sziasztok!
Következőbe szeretném a segítségeteket kérni. Nézegettem ezeket a netbookokat és ahogy láttam a Dell melegszik, az Asusról annyira nincsenek jó vélemények ezt a kis MSI szerkezetet annyira dicséri itt mindenki, nekem is megtetszett ahogy nézegettem.
A következőt nem tudom eldönteni. Az iponon néztem van 3 fajta ami 80 ezer alatt van:MSI WIND U100-0W5HU - a legolcsóbb 70k
[link]MSI WIND U100-1033HU - aztán ez ami még U100as széria de vmi válzotás van hogy mi az gőzöm sincs

MSI WIND U135-400HU - aztán ez ami árba egyezik az előzővel de ez már újabb széria
[link]Most néztem ugyan ezt a gépet az edigitalon is és ott Led kijelző volt megadva az iponon nem (valószívű hogy iponéknál falsul van kirakva az összes adat) , valamint az is hiányos az iponnál hogy hány cellás az aksi mert láttam itt hogy van akinek 3 és akinek 6 van gyárilag az edigitalon 3cellással árulják. Meg még amit itt olvasgattam hogy érdemes bele rakni + egy giga ramot.
Szerintetek melyiket típust érdemes megvenni? Érdemes-e rendelni hozzá egy plus ramot rögtön? Ha igen akkor milyet ? Ja és ugye ha így rendelem, mert itt Kaposváron nem nagyon lehet élőbe venni ilyen gépet, akkor ha én itthon beleoperálom a garancia megmarad, vagy ez szervíz munka lenne? Esetleg vmi ötlet, hogy melyik helyről rendeljem vagy vmi tapasztalat, hogy ki honnan szerezte be? Ja és láttam pár hsz-t hogy az akksival voltak gondok erre vmi tapasztalat esetleg?Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Üdvözlettel:
Mad_001
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Video konferencia kamera - Vaddio ConferenceSHOT AV Camera White Intl - Űj dobozos
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs