Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.I.M.B.I
csendes tag
Sziasztok!
Már olvasgatom jóideje ezt a topicot, és többször akartam is írni (hogy miket azt már elfelejtettem
), de megtréfált a loginnevem, mert már vagyok regelve más néven, de nemtom a jelszavam. Na de ez most mind1.
A lényeg, hogy sokat nézelődtem/nézelődök mostanság a neten, és én is arra a döntésre jutottam, hogy talán szeptemberben meglepem magam egy ilyen notebookal!
Górcső alá vettem az kis Acer-t is, de valamiért a Wind mellett több érv szól...
A kérdésem: Írtátok, hogy lehet pl.: Pendrive-ról is rendszert telepíteni, de kérdés, hogy hogyan? Képfájlt tolok rá, vagy egy-az egyben a CD tartalmát?
A másik hogy kb tudtok saccolni hogy mennyibe fog fájni nekem a 6 cellás akku, és mennyi lehet a legolcsóbb usb-s opt. meghajtó?
Egyedül az akkus üzemidő az ami kicsit karcsú...viel Dank

Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ford topik
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- Eladó, Lenovo G 50-70 laptop
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de megtréfált a loginnevem, mert már vagyok regelve más néven, de nemtom a jelszavam. Na de ez most mind1.