Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Szétszedtem az MSI Wind U100am.. mivel ugy szoktam telepiteni a windowst rá hogy berakom a HDDt.. egy inteles gépbe ott fel a rendszer, aztán utána vissza a gépbe.. De most egy csavart ami a utban volt már az alaplapon nem tudtam kicsavarni.. és amióta össze raktam nem észleli az akkut.. csak hálózatról megy..
Esetleg járt már valaki ilyen szerencsétlenül..? Majd holnap világosba szétszedem megint.. és megnézem.. de van esetleg valami retesz vagy érzékelő amit elkapcsolhattam.. fizikailag benne van az akku..
Hülye kérdés de hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hülye kérdés de hátha...