Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
Ez lehet pl. a memória hibája miatt. Le tudod tesztelni?
Érdekes probléma egyébként, nem hiszem, hogy az XP csinálja.. de pl. nekem az Acer notimon csinált ilyet Vista. Pontosabban olyat, hogy ha letettem alvóba úgy 4-5-ször, akkor utána kék halállal újraindult. Futtattunk memteszteket rajta meg mindent, de semmi nem derült ki.. utána később 64 bites helyett 32 bites Vista került a gépre, akkor teljesen megszűnt a probléma. A mai napig is rejtély, mert elvileg ezt általában a memória írás közben felmerülő hiba idézi elő.. de akkor a memtesztnek jeleznie kellett volna. Szóval szerintem kezdd a memteszttel
MOD: bár nem vagyok srác

hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Filmvilág
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Katana 15 HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Asus Zenbook UX563 i7-10G I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Noctua NH-L12S L-Type
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest