- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni időjárás-állomás
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Ezt a nem kapcsol le dolgot cáfolnám!
Nálam Vr601 celeron 1,73ghz*2 és persze kerregő venti... De rájöttem, ha pl fut a BOINC, tehát melegebb a gép, akkor picit elhalkul a zörgés... Na fogtam, beraktam az ágyba a notit, boinc futott, gépezgettem... Egyszercsak érzem hogy valami rohadt forró, nyitottam egy everes-tet: CPU:102fok... Mondom azannya... Abban a pillanatban váltott át 103cok-ra és pár másodperc elteltével a noti lekapcsolt, újra bekapcsoltam, xp boot közbe újra kikapcsolt, vártam 2percet, újra bekapcs, megy is tökéletesen és már csak 90fokos.
(Amúgy 45fokos max, terhelve 50-55-60)De attól még száradjon le a keze-lába annak aki ilyen szar hűtést tervezett bele hogy zörög!
-
Szplöttyy
senior tag
-
Szplöttyy
senior tag
Nekem jó ez a fehérváros dolog is, ahogy olvasom a linkedet... Közlöm majd velük, hogy az egész noti eleje recseg, halik, ropog ha nemis ránehezedek, csak ráteszem a kezem, meg aztis elregélem majd nekik, hogy a kijelző zsanérja lötyög mint a sz@r azonkívül néha hopp elmegy a fény, aztán hllámzik, villog(éjjel tiszta diso feeling) aztán viszajön...Meghogy a venti is kerreg elégrendesen... És ha minden jólmegy, akkor letelik a 30nap és visszaigényelem a pénzem
És veszek omndjuk egy laptopot... MSI-be nemnagyon bízom már, főleg ebbe a (tesco) Value szériába...
-
Szplöttyy
senior tag
Szia!
Elküldtem nekik is a mailt. A linket is elolvasgatom majd. Nekem ez az egész összegyüjtük dolog azért nem tetszik, mert valahogy az a kép lebegelöttem, hogy beáll a Ford Transit, kinyitják, és mnt a homokzsákokat dobálják befelé a notikat közben röhögve eztmondják"á mi úgyse szervíz vagyunk, vigyük ezeket a szaroakt fehérvárra, ha adigre még működnek van értelme" vagy nemtom
(
) Hátnembaj, procicsere nem is anyira lényeges, de a ventizörgés csinálják meg.
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Vicc ez az Ablacomp szervíz... Írtam nekik egy e-mailt 2009. január 1. 20:48-kor, azótse se méltatak válaszra... Egy régebbi e-mailmat is, visszaigazolás szerint, olvasatlanul törölték
Komolyan, tényleg ennyire leszarják, hogy ki mit akar? És akkor így vigyem be hozzájuk a notim? Én akartam náluk pénzt költeni, hogy cseréljenek nekem procit jobbra, de akkor inkább megcsináltatom valahol másol... Máskérdés, hogy a entim még mindig szörnyű, hogyhogy mindenképpen bekell hozzájuk adnom, hogy kezdjenek vele valamit... De nembízom benük, ha ennyira szarnak rá, akkor kitudja hogybánnak az én kicsikémmel
(Kicsikémmel?!Utálom ezt a notit mint a &@Đ#! Dehát ezvan
Akkor egy kérdés is,mivel albacompból nemsikerült semmit kihúzni:
Jelenleg 1darab 2gbos 667mhz Transcend modul van a gépbe, de everest és a bios szerint is 2foglalat van...Ha rakok bele még egy 2gigásat kezelni fogja? Mert msi honlapa szerint max 2gigáig kezeli... A másik a proci, azt gondolom hogy olyan procit lehetbele rakni,amivel amúgy is árulják, de engem valami pici c2d érdekelne... Philips notiba látam 1,26ghz-s c2d procit. Ja ténylegMSI Vr601x notiról van szó.
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Van egy MSI Vr601-es notim, 1,73ghz celeron dual-core, 2gb ram, X3100 vga.
Létezik, hogy valahogy fusson rajta a GTA IV? Akár legminimumabb grafikán, lényegtelen, csak fusson élvezhetően!
A másik, hogy esetleg a vga-t tuningolni, cserélni lehetne?
A procit lehet cserélni, az tudom, de max mit visz el ez a noti?És kb mennyibe kerül? -
Szplöttyy
senior tag
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék előre is elnézést kérni a hangnemért, de szvsz van okom rá.
Szóval van nekem egy Vr601X-em..nincs még egy hónapos... Venti olyan mértékik búg,zörög hogy berezonál az egész gépház,az összes usb lötyög,tápcsati recseg,ropog,lötyög. Elöl a mic csati is szar zúgva megy be a jel csak,egyszerűen ez a laptop úgy SZ@R ahogy van. NEM akarom gariban megjavítattni a pénzemet szeretném viszontlátni,msi logót többet nem akarok magam elött látni. Kérdésem lényegébna az lenne hogy hogyan tudnám visszakapni a pénzem és megszabadulni ettől az újonnan szar ipari hulladéktól?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #8215 üzenetére
Köszönöm
Cerka van benne igen.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Szplöttyy #8164 üzenetére
(#8164) Szplöttyy
Valaki? -
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy az MSI Vr601X-269HU notimba milyen procit lehetne rakni?A mobile c2dk belemennek ugye?A gyári hűtés elvinné, vagy azt is cserélni kéne?
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Már majdnem megszoktam hogy zörög a venti...
Egész hangulatos éjjel, csöndben mintha egy mini dízelgenerátort nyomkodnék
Vigyem Senorg-hoz(Ott vettem) vagy vigyem be a pesti albacomp szervízbe szerintetek?
-
Szplöttyy
senior tag
MSI garis szervíz pesten? Valaki?
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Küldtem e-mailt albacomp-nak, egyenlőre semmi válasz.
Matricát le lehet valahogy szakadás nélkül szedni?
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
valami szmötyi belement a ventimbe.... Ha megmozdítom a notit kerreg zúg,berezonál az egész.... Kitisztítani nemtom mert ott a matrica.... Hogyan lehet szakadás nélkül leszedni a matricát? Vagy hallottam hogy lehet írni megbontási kérelemért e-mailt, azt pontosan hova kell? Fontos lenne előre is köszi!
-
Szplöttyy
senior tag
Ismerem, még az MX 440esemen is elment. Főként olyan játékokat próbáltam találni, amik a régi GMA 950esen nem mentek...Eddig ami azon nem ment, az nem megy X3100ason se, vagy ha megy is ugyanannyira szaggat. Eddigi tapasztalatok szerint az X3100 semmivel se jobb a GMA950-nél
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Kicsit furán érzem magam... Van ugyanis egy MSI notim, nagyon szertem, jó is meg minden, de van egy kis gondom vele. Nem játékra vettem, szinte sosem játszom, de sok helyen olvastam, hogy az X3100as vga már egészjó, meg hogy a CoD4 elmegy vele, meg az NFS:u2 is töklazán megy. Gondoltam, akkor énis kipróbálom... Csalódtam:
Landwirtschafts Simulator 2008: El sem indul Pixel Shader 2.0 hiányára panaszkodik, pedig még a legújabb vga driver is fent van.
Need for Speed Underground 2: 640*480-ban minimum grafikán is be-be szaggat néha.
Talisman Online: Néha néha még ez is beszaggat, bár nem feltétlen a gép hibája szerintem.
Test Drive Unlimited: Szintén el se indul, hibát észlel.
Nálam van valami gáz, vagy ez a kártya tényleg alkalmatlan játékokra?
Ui: Sorry, a hosszú hsz.-ért
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget
Tehát akkor Core2Celeron(
) Igazából mindegy, nem használom ki ezt se, csak érdekelt. Köszi mégegyszer! És a régi biost raktam vissza, pár akksi kivevés és "Load Defaults" nyomkodás után egyszercsak eltűnt a hibaüzi
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Sikerült végre megoldani a BIOS problémát,több mint egy óra dosozás, sokszázszor flashelés, az összes MSI-vel kapcsolatban álló ember a pokol legeslegmélyebb bugyraiba küldése után végre JÓ lett.
Viszont segíthetnétek kideríteni milyen proci van a gépembe! A gépen lévő matrica szerint "Intel Celeron Dual-Core" viszot minden program, még a bios is Intel T1400-at ír... Viszont a T1400 1,83ghz, nálam meg 173ghzn megy. Everest is 2darab magot lát, bár MINDIG ugyanannyi a két mag terhelése és hőmérséklete is(Turion X2-nél különböznek mindíg)
Szal nemtom már milyen proci lehet benne... Geekbench 1Psyhical procit lát, c2dnél meg 2őt, tehát elvileg egymagos, de akkor mi ez matrica? Dobozán ez áll: "CPU:Intel Celeron Dual Core 1,73G"Mi lehet az igazság?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7824 üzenetére
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7822 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy lehetne azt megoldani, kéne valami bootolós cd, vagy mi?
-
Szplöttyy
senior tag
Valaki segítsen bios ügyben
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7815 üzenetére
Asztalit énis, nem egyszer ASRockot
De ez a noti kifogott rajtam... Francér hajszolom a tökéletességet, minek kellett nekem a speedstep....
Na mindegy,legfelejbb párezerért megcsinálják, "tanulópénz"...Bár valszeg egész éjjel túrni fogom a netet
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7813 üzenetére
Köszi a fáradozásaidat
Juteszembe, ezért szeretem nagyon a Ph!-t mindig van valaki, aki próbál segíteni. Amúgy énse találtam semmit... Valszeg azlessz bebaktatok szervízbe, hogy mit tegyek, vagy menyiért csinálják meg...Más ötletem nemnagyon van már, ez a kis móka egy életre elvette a kedvem a BIOS Update-től
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7811 üzenetére
Igen
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7809 üzenetére
Igen, mentette szépen.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7807 üzenetére
Bedugtam a konnektorba,már megy a progi, köszönöm.Viszont még mindig arra panazkodik a progi hogy "Can't analyse IIM Information"
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7803 üzenetére
A program hibaüzenete kell, vagy a bios-é?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7800 üzenetére
Sajna az sem, kezdek elkeseredni
Tulképp ígyis lehet használni, csak ha "jó" lenne,az jobb lenne, legfeljebb beviszem a szervízbe, ha végképp nem megy, sokba kerülne a javítás?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7798 üzenetére
Informations nál rendesn kiírta az ID-t stb...Semmi hibaüzi megcsinálta kiírta hogy "Stage Complete" vagy mit...MSI től szedtem.Restart után be akartam lépni a biosba, de hiába nyomkoda a del-t kiírta hogy vmi gáz van, de tovább tudtam meni,be is lépett, lehet is állítgatni stb, windows is bejön, csak hibát ír az elején
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balázs1986 #7792 üzenetére
Én azt hiszem sikeresen tönkretettem
Progi megnyit "save" regi_bios.ROM mentve, új.rom benyit,flash ok kész...Újraindítom, "bios cheksum bad" f2vel fail-safe módan bejött az xp... Régi biost benyitom "Flash" gomb... "ERROR: Can't analyse the IIM Information" Valaki adhatna tippet, kicsit khm... ideges lettem..
-
Szplöttyy
senior tag
Igen, természetesen elmentem
Valóban a T1400 az amit linkeltél,a gépen mégis "Intel Celeron Dual-Core inside" matrica van, és az everest is két magot lát
Viszont T1400nak írták mindenhol
Balázs1986:Azvan elvileg, le is töltöttem a progit, de hozzávaló .ROM file-okat honnan tudok szedni? MSI-től szedett zip-be nincs. -
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy MSI Vr601X-269HU notit, a kérdés az lenne, hogy miért nem megy a speedstep? Intel T1400 van benne "Intel Celeron Dual-Core" intel honlapja szerint, támogatja a speedstepp-et, biosban "Enabled"re állítom, de ahogy kilépek a biosból átvált disabled-re és ha belépek újra akkor megint "Disabled"-en van.Gondolom bios firssítés kéne, letöltöttem MSI-től de 3file van benne, egyik se csinál semmit.
Valaki help me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest