- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Informátor
csendes tag
Természetesen garos csere. Ne törődj vele, ha valaki kötekedne és netán fizetősnek veszik fel, a szervizes úgyis átrakja garosra.
Ez sajnos ilyen törős széria, pont belenyúltál. Ez alapján hülyeség általánosítani.
Sokat segít egyébként a törésmegelőzésben, ha pontosan középen emeled a fedelet nyitáskor.
Ami ezt nehezíti, az a forgatható kameraMég ne add le, hétfőn megnézem, jött-e a típushoz fedlap (ugyanis elfogyott).
-
törölt tag
A zsanér valóban nagyon szoros nálam is, ez valami MSI hülyeség lehet...az elején még örültem is neki, hogy hú de masszív, de aztán rájöttem hogy inkább óvatosan kell nyitogatni. Kb egy ezresbe biztos bele kerülne hogy erősebb műanyag legyen a zsanérnál/csavarnál, ez van.
-
fravik
tag
hello!
Mindenképpen vidd el szervízbe még a gari idő lejárta előtt!! Hasonló problémám volt, most kaptam meg a laptopomat (szintén M655x)! Alig egy hét volt!!! Alkatrész van most az Albacomp-nál rendesen!
Először ajánlom, hogy írj nekik egy e-mailt, hogy ilyen problémád van, esetleg mellékelj egy fotót! Velem szórakoztak, hogy márpedig csak fizetősen veszik be! Én meg megmutattam az e-mail-t, amit a kollégája írt vissza (amiben visszaigazolta, hogy megoldható garanciálisan a probléma)! Hivatkozz rá, hogy úgy tudod, hogy az MSI garanciálisan cseréli a zsanértörött gépek fedlapját!! (ez természetesen igaz!!)sok sikert!! ha kérdésed van, írj pm-et!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - 102 Ciklus - 99% Akku (MYDA2MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Macbook Air M1 (2020) 16GB RAM 512 SSD
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- ThinkPad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest