Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
De jók ezek a chipset nevezék tanok....lehet majd faszán összekeverni...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem igazán. A Zx90 mindig is Intel volt, ahogy az Xx70 meg AMD. Legalábbis amíg hirtelen visszalapozok fejben.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tibaimp
nagyúr
Synthwave: Ez igaz, de most mind a kettő 800-as lesz, eddig legalább egy 100-as eltérés volt köztük, illetve most is létezik Intel H770, H670 chipset, OK, az H jelzésű!
Illetve, ha jól tudom az Amd most, a következő, az X770-et átugrotta valamiért.Valamivagyok: B-s chipsetekkel nem nagyon volt dolgom így az el is kerülte a figyelmem, de jogos!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
TBT
addikt
Igen, én is így emlékszem, hogy a Z-s Chipset az Intel, az X-es meg az AMD, de már kezdek én is összezavarodni... Már az Intel új (15th gen) processzorainak az elnevezését sem értem.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
aktív tag
-
addikt
Szép ez a Carbon lap
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Jesus_Shaves #7 üzenetére
Igen, de az HEDT, és 99-re végződnek.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
1 kHz-es polling rate felett igen, mert csak XHCI módban futó USB 3.x-szel megy, és úgy, hogy a portnak natívan kell a CPU-hoz kapcsolódnia, plusz ugyanazon a hubon nem lehet más high polling eszköz.
-----------------------------------------------
(#10) Busterftw: De, igen, lásd fentebb.
-
djbb534
tag
8 tűs EPS csati Az meg a fittyfene?
the way it's meant to be played
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial Ballistix 2x8GB/16GB kit DDR4-3000 CL15-16-16-35 1.35V
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32 RGB Black. 90 hónap Garancia
- AM5 alaplapok jóárasítva, Frissítve 2024.12.08.
- MSI MPG Z590 Gaming Edge Wifi Alaplap
- Eladó fél konfig egyben Intel 10600kf MSI Z490 Gaming Plusz 4x8GB 3200Mhz CL16 Kingston Predito RGP
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest