Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
-
Flagstaff2
senior tag
Akkor nekifutok még egyszer.
Szal a chip ami a borda alatt van,az nem akkora mint a borda. Csak a fele. Ha nálad függőlegesen áll a bprda akkor pont a felső fele alatt van a chip. Szal a borda perpill a chip egyik sarkán levő furatba,meg lejjebb az alaplapon egy furatba kapaszkodik. A felső furattal átellenes oldalán a bordának középtájt ha van még egy furat,akkor fel tudod tenni a HR-05 SLI-t.
-
Flagstaff2
senior tag
nem értem a kérdésed. Az aláírásomban szereplő konfigból nem derül ki hogy én mire raktam fel ezt a hűtőt?
Annyi hogy az enyémen vízszintesen áll a gyári hűtő (jól lerontva a borda hőellenállási mutatóját,míg asszem ezen függőlegesen áll. De ha a chip melletti rögzítőfurattal átellenben (a chip mellett közvetlenül,csak az átellenes sarkánál) ugyanúgy van rögzítőlik,akkor rá kell menjen.
-
-
dr.bubo
őstag
-
Stirlitz
senior tag
Értem. Tehát fenn hagyhatom az oldallapot, csak házon belül probáljak kialakitaní egy légáramot, ami a chipset hütőbodáján keresztül halad. Azthiszem ez kis barkácsolásal menni fog. Hát vga egyelőre egy sima PCI-os S3 lesz. Ez van. És késöbb sem kerül bele 40000Ft-nál drágább kártya. Köszi a segítséget.
-
Cs@@bi
tag
Na hello!
Bocs hogy nem írtam, de tegnap jött meg a gép
Na hát így elsőre azt tudom mondani röviden hogy POZITIV. Nagyon szuper a lap, persze elsőre nem is nagyon tudok mit írni, ahhoz több idő kell mint egy nap hogy bővebbet tudjak írni, de egy két dologot leírok.
- Minden simán fel ment, faxán feismert mindent, tepeítők, utilitik felmentek, csak egy gond van, hogy a C'n'Q nem működikEddig. A biosban beállítottam hogy Cool and Quiet Enabled , de a CoreCenterben eddig nem látam proci mhz csökkenést amikor nem használom a gépet, de biztos találok rá megoldást.
Most egész hétvégén a gépet bűvölöm, többek közt a C'n'Q ''problémára'' keresek megoldást, majd még írok. -
-
Cs@@bi
tag
Ja, én is nézegettem a keresőbe beírva hogy mit dob ki rá, háát még nem igazán ismert a lap, nekem úgy tünik, egy kis idő kell még míg több ezer hozzászólásos lesz a topic
A hűtéssel egyetértek, valami jól hütő- szellőző- ház kell mindenképpen neki, de ez belefér. Amúgy meg minden alkatrész igényli a hüvöset. -
Cs@@bi
tag
Igen, én is pont így vagyok vele, nekemis bőven elég, ez az nforce550-es chip meg kimondottan átlag felhasználoknak találták ki, és plusz ott van a hűtés, ami + egy jó megoldás! Semmi extra, csak ami lényeg! - lehet ez egy slogen is
Ha jővő héten meglesz, és nem olyan sürgős a dolog, tudok majd neked egy két dolgot már mondani, megosztom itt a fórumon úgyis a tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minecraft
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest